Digidexo.com

Hvordan finne en lege i Savannah, Georgia

Hvordan finne en lege i Savannah, Georgia


Enten du er ny i Savannah, Georgia, eller bare trenger en ny medisinsk vurdering, å finne en lege kan virke som en komplisert prosess. Heldigvis har prosessen ikke å være komplisert. Å snakke med forsikringsselskapet, venner og kolleger og en rask Internett-søk er alt som skal til for å finne en lege til å passe dine behov.

Bruksanvisning

Spør venner, familie og kolleger for sine meninger av lokale leger. Vær spesifikk; la dem vite hvis du er ute etter en allmennlege eller en spesialist. Folk vil vanligvis fortelle deg om de er fornøyd med tjenesten de mottar på et legekontor eller hvis de har hatt dårlige erfaringer.

Kontakt forsikringsselskapet ditt. Be om en liste over dekket leger i Savannah området. Hvis det er aktuelt, finne ut om du trenger en henvisning fra en primær omsorgsperson før du kan se en spesialist.

Besøk American Medical Association nettside. Klikk på linken merket "DoctorFinder."

Følg instruksjonene for sikkerhets captchas som krever at du skriver inn tekst for å bekrefte at du er menneskelig.

Klikk på linken merket "For pasienter." På neste side, klikk på linken "DoctorFinder." Klikk "Godta" for å godta vilkårene for tjenesten.

Bruk rullegardinmenyen for å velge spesialitet lege du ønsker å finne. Velg "GA - Georgia" fra neste rullegardinmenyen. Enter "Savannah" i følgende tekstfeltet og klikk "Søk".

gjennom listen av American Medical Association leger. Hvis du vil vise andre leger, klikker du på "Vis ikke-medlemmer" linken.

Skaffe mer informasjon om en lege ved å klikke på legens navn.