Digidexo.com

Graviditet og Probiotics

Graviditet og Probiotics


Probiotika er sunne bakterier som lever i tykktarmen. De hjelper fylle tarmen med gode bakterier. De gjør dette for å bekjempe infeksjoner og andre tarmproblemer, ifølge Dr. William Sears med "Foreldre" magazine. Lactobacillus acidophilus er det mest vanlig å finne probiotiske, og det er inkludert i mange merker av yoghurt som finnes i dagligvarebutikker.

Historie

I antikken ble probiotika funnet i meieriprodukter - samt matvarer som hadde gjæret.

Funksjon

Når du tar antibiotika, de som ikke bare dreper de dårlige bakteriene, men de også drepe de gode bakteriene i systemet ditt. Probiotika hjelpe fylle de gode bakteriene, som også lindrer mange av de stygge bivirkninger fra antibiotika.

Typer

De mest populære typene av probiotika er Lactobacillus acidophilus og Bifidobacterium bifidus, og de kan finnes i pilleform, pulverform eller i visse matvarer.

Fordeler

Når en kvinne er gravid, hun trenger å ta ekstra forholdsregler for å sørge for at hun holder seg frisk. Ved å ta probiotika under svangerskapet, kan en kvinne bekjempe gjær infeksjoner, diaré og andre tarmproblemer, samtidig som de bidrar sterkt til utviklingen av hennes ufødte barnets immunsystem.

Teorier / Spekulasjoner

Fordi probiotika er en av de sikreste næringsstoffer du kan ta, har studier vist at kvinner som aktivt tar dem under svangerskapet og ved amming bidra til å fremme en sunn utvikling av babyen deres immunsystem. De samme probiotika kan redusere risikoen for eksem og mange barndommen allergier - som laktoseintoleranse - hos spedbarn, som Journal for Allergi og klinisk immunologi stater.