Digidexo.com

Hva Foods spiser du for A Complete Body Cleanse?

Hva Foods spiser du for A Complete Body Cleanse?


Ernæring er en viktig del av en full body rens. Behandlet og pakket mat kan hindre en kroppens evne til naturlig fordøye mat og avgifte seg selv. Det er best å konsumere hele matvarer i løpet av en hel kropp rens fordi sunn ernæring gjør at kroppen skal fungere ordentlig.

Frukt

Spis sesongens hele matvarer for å maksimere fordelene av naturlige matvarer. Lett å finne frukt er meloner, pærer, epler, bananer, plommer, fersken, nektariner, druer, appelsiner, grapefrukt og bær. Prøv mer eksotiske frukter som mango, papaya og kokos i moderasjon, slik de pleier å ha høyere fettinnhold.

Grønnsaker

Mørke, grønne grønnsaker er en utmerket kilde til næringsstoffer. Andre grønnsaker å spise i løpet av en hel kropp rens er tomater, agurker, gulrøtter, rødbeter, squash, paprika, brokkoli, blomkål, asparges, squash og poteter.

Å spise rå frukt og grønnsaker

Rå frukt og grønnsaker kan være vanskelig å spise i løpet av en hel kropp rens, som folk flest ikke er vant til usøtet eller uendrede matvarer. Extra virgin olivenolje i moderate mengder kan brukes til salatdressinger. Bland knuste bær med olivenolje for en flavored dressing. Drikk vann ofte i tillegg til frukt og grønnsaker.