Digidexo.com

Hvordan behandle Medfødt binyrebarkhyperplasi

Medfødt adrenal hyperplasi er en genetisk tilstand som påvirker binyrene. Både menn og kvinner lider av tilstanden der normal vekst er berørt. I denne sykdommen, gjør kjertlene ikke produserer nok kortisol, et hormon som er nødvendig for normal vekst. Leger vil behandle medfødt adrenal hyperplasi, men noen tilfeller kan være dødelig for pasientene.

Hvordan behandle Medfødt binyrebarkhyperplasi

Finn en spesialist for å behandle medfødt adrenal hyperplasi slik at tilgang til de nyeste informasjon og behandling alternativer er tilgjengelige. De fleste store byene vil tilby flere leger som spesialiserer seg på binyrene problemer, inkludert denne. De vil administrere tester og arbeide for å finne den beste behandlingsalternativ for pasienten.

medisinere barn som har medfødt adrenal hyperplasi med hormon medisiner for å supplere hva kroppen deres er eller ikke er i produksjon. I de fleste barn, er den tilstand som skal behandles med spesifikke medikamenter som øker den manglende hormonet eller hormonet ikke blir produsert nok, men i noen tilfeller, er flere legemidler er nødvendig. Overvåke eventuelle bivirkninger.

Tenk rekonstruktiv kirurgi. Dette er et vanlig valg for pasienter som har tvetydige ytre kjønnsorganene, spesielt hos kvinner, noe som er et resultat av noen former av kongenital adrenal hyperplasi. Mens det er ikke alltid nødvendig, vil denne type rekonstruktiv kirurgi bedre komfort og selvfølelse hos barnet.

Arbeid på å opprettholde de riktige doser av medisiner som barnet vokser og utvikler seg. Noen pasienter som kommer inn i voksenlivet med den vanligste formen av medfødt adrenal hyperplasi er i stand til å slutte å ta medisiner helt. Andre vil trenge for å fortsette å ta medisiner etter behov.

Hint

  • Følg alltid de mest aktuelle behandlingstilbud i henhold til legens anbefaling.