Digidexo.com

Hvor kommer Østrogen kommer fra?

Østrogen kan enten bli syntetisert kjemisk eller oppsamlet fra en animalsk kilde. Enkelte matvarer inneholder naturlige kilder av østrogen og østrogen blir også produsert i det menneskelige legeme gjennom bio-synteseprosesser. Xenoestrogen biprodukter, som er et resultat av plast og preparat produksjon, er en kilde til østrogen som kan akkumuleres i miljøet. Enhver type østrogentilskudd bør bare brukes under veiledning av en lege, og du må snakke med legen din dersom du er bekymret for dine østrogennivå.

Identifikasjon

Østrogen er et steroid hormon som brukes som en ingrediens i p-piller og hormonbehandling for kvinner i overgangsalderen. Østrogen er også et viktig hormon som er nødvendig i menn og kvinner for funksjoner i bein helse og reproduksjon (modning av sædceller hos menn og modning og regulering av kjønnsorganer og kjønnskarakteristika hos kvinner). Tre typer av østrogen hormoner produseres i kvinner --- østron, østradiol og østriol --- mens menn primært produsere små mengder østradiol østrogen.

Syntetiske Kilder

Syntetiske kilder for østrogen er kjemisk skapt i et laboratorium for å nøyaktig etterligne den naturlige molekylære struktur og fysiske komponenter av naturlig østrogen. Syntetiske østrogener brukes oftest i østrogen produkter som prevensjon, vaginal ringer, østrogen kremer og østrogenplaster. Et eksempel på syntetisk østrogen er etinyløstradiol, som oftest brukes i p-piller.

Animal Source

Østrogen hormon erstatning medisiner kan bruke et dyr kilde for deres østrogen ingrediens. Konjugerte equine østrogener brukes i reseptbelagte hormonbehandling medisiner som Premarin er hentet fra urinen til gravide hester. Dyrs rettigheter grupper protestere denne kilden til østrogen ingrediens og oppmuntre kvinner til å bruke syntetisk østrogen medisiner i stedet.

Foods

Hundrevis av matvarer inneholder kilder til planteøstrogen som kalles fytoøstrogener. Når disse matvarene er fortært, er deres naturlige østrogener ofte brutt ned gjennom fordøyelsesprosesser, men en diett høy i phytoestrogen matvarer kan være gunstig for kvinner som er i behov av østrogentilskudd (f.eks postmenopausal). Eksempler på matvarer som inneholder naturlige østrogener inkluderer alfalfa, bygg, kikerter, linfrø, papaya, gresskar, soyabønner og yams.

Produksjonen i kroppen

Kvinner og menn produserer østrogen innenfor sin kropp gjennom biosyntesen, selv om kvinner produsere mye høyere mengder av østrogen enn menn. Østrogen produseres i kjønnsorganene av testiklene hos menn og eggstokkene hos kvinner. Leveren og binyrene produserer små mengder av østrogen hos kvinner og menn, og hos kvinner, produserer brystvev svært små mengder østrogen, også.

Xenoestrogens

Xenoestrogens er østrogener som er et biprodukt eller ingrediens i syntetiserte materialer som plast, pesticider, kjemiske rengjøringsmidler og kosmetikk. Virkningene av hverdagen eksponering for xenoestrogen gjennom vanlige husholdningsprodukter og økt bruk av pesticider er i økende grad en bekymring som virkningene av denne eksponeringen ikke er godt forstått. The National Institute of Environmental Health Sciences og Centers for Disease Control and Prevention prøver å bestemme nivåene av xenoestrogen akkumulering i menneskelige befolkninger og hvor mye av en effekt det kan ha på helsen vår.