Digidexo.com

Hvordan Gi Cardispan Injeksjoner

Cardispan er et vekttap medikament som er direkte i det fettholdige områder av kroppen. Cardispan talsmenn hevder at stoffet vil sammenbrudd og fjerne fett på injeksjonsstedet. Cardispan er ikke godkjent av FDA og er ganske dyrt. Det er lite kjent om stoffet, inkludert hvor mye og hvor ofte du bør gi deg selv en Cardispan injeksjon. Før administrering Cardispan injeksjoner, snakke med legen din om eventuelle helsemessige konsekvenser.

Hvordan Gi Cardispan Injeksjoner

•  Ta på deg gummihansker. Infeksjoner kan spre seg uten dem.

Fjern toppen av Cardispan hetteglasset.

Trekk tilbake på stempelet på sprøyten og stopper på mengden av stoffet du skal injisere. En normal dosering er 2,5 milligram, skjønt det ikke er noen strenge retningslinjer.

Sett tuppen av nålen gjennom gummi toppen av hetteglasset og trykk stempelet ned.

Snu hetteglasset opp ned (slik at din holder hetteglasset over nålen, som fortsatt satt inn) og trekk tilbake stempelet for å fylle sprøyten med den ønskede mengden av Cardispan. Fjern kanylen fra hetteglasset.

Tørk av injeksjonsstedet med en spritserviett. La alkohol tørr. Hvis du ikke gjør det, kan alkohol komme under huden når injeksjonen gis. Selv om dette ikke vil skade deg, er det smertefullt.

Sett nålen inn i huden. Nålen vil gå hele veien inn i huden din. Cardispan er markedsført som spot-fokusert kroppsfett remover. Du vil injisere dette stoffet inn i dine problemområder. Populære problemområder inkluderer kjærlighet håndtak, lår, triceps og mage.

8. Trykk stempelet ned for å injisere stoffet inn ditt fett.

Hold en bomullsdott rett over nålen.

Trekk kanylen ut og umiddelbart legge trykk på injeksjonsstedet, ved hjelp av bomullsdott. Hold i ett minutt for å stoppe blødninger.

Hint

  • Start med små doser for å være sikker på at du ikke har noen negativ reaksjon på stoffet.
  • Denne informasjonen er ikke ment å erstatte det av en lege.
  • Cardispan er ikke godkjent av FDA.