Digidexo.com

Naturlig Mann Testosteron Therapy

Menn som lider av hypogonadisme har lave nivåer av testosteron. Denne tilstanden fører til erektil dysfunksjon og fertilitetsproblemer. Testosteronbehandling øker nivåer av hormonet og kan eliminere symptomene. Naturlige behandlinger er også tilgjengelig som hjelpe kroppen i å produsere mer av sin egen testosteron naturlig. Naturlige metoder ikke erstatte testosteron mangler i kroppen din.

Økende Muscle

Vekt trening er en naturlig måte å produsere mer testosteron i kroppen din. Sammensatte øvelser er de som involverer å bruke mer enn en muskelgruppe i en enkelt øvelse. Disse øvelsene setter kroppen under stress og bidra til å øke mannlige hormonnivåer. Tyngre vekter med færre repetisjoner er den type muskel bygging øvelser som du bør konsentrere seg om i treningen.

Intensiteten på treningen må øke hvis du kommer til å øke produksjonen av testosteron i kroppen naturlig. Tre sett av gjentakelser er foretrukket i løpet av ett eller to sett. Dette hardere trening vil øke størrelsen på musklene dine.
Pass på at du får tilstrekkelig hvile mellom treningsøktene. Vektløfting de samme muskelgruppene hver dag vil ikke øke muskler. Den treningen tårer muskel og en hel dag med hvile er nødvendig for å reparere og øke størrelsen. Ikke gi kroppen din en tilstrekkelig mengde hvile mellom treningsøktene vil faktisk redusere muskelstørrelse og testosteronnivå.

Herbal behandlinger

Noen urte kosttilskudd kan hjelpe kroppen din produsere mer testosteron naturlig. Gingko biloba forbedrer blodsirkulasjonen, noe som kan hjelpe til med transport av testosteron. Saw Palmetto er en annen urt som brukes til å forbedre helsen til prostata. Denne urte behandling blokker kroppen fra å endre testosteron til dihydrotestosteron. Dette bidrar til å holde mer naturlig produsert testosteron i blodet ditt.

Diet

Diet er den beste måten for å støtte legemet i naturlig testosteron produksjon. De matvarer som du spiser hver dag bidrar til funksjonen av kroppen din og hormonene som den produserer. Høye protein dietter at mange kroppsbyggere og vektløfting bruker kan faktisk redusere testosteron produksjonen. Disse kjepphest dietter redusere karbohydratinntaket og erstatte den med protein. Protein er nødvendig for å bygge muskler av kroppen, men overstiger det daglige behovet for protein kan ha motsatt effekt over tid.

Øke forbruket av essensielle fettsyrer for å øke testosteron nivåer naturlig. De beste kildene for denne sunne fettet er i fet fisk som laks og tunfisk. Linfrø og nøtter er andre kilder for fettsyrer for å inkludere i kostholdet ditt.
Kutt ned på soyaprodukter, som kan øke din østrogen nivå. Økte nivåer av østrogen kan føre til en ubalanse mellom testosteron og østrogen resulterer i lavere nivåer av det mannlige hormonet.