Digidexo.com

Hva er Xalatan øyedråper brukes til?

Hva er Xalatan øyedråper brukes til?


Xalatan øyedråper er tilgjengelig på resept bare. Med fem års sikkerhetsdata under beltet, skaperne av Xalatan øyedråper skapt et effektivt produkt som reduserer høyt trykk i øyet. Høyt trykk i øyet fører ofte til glaukom. Grønn stær er en ødeleggende sykdom som stjeler synet fra uvitende mennesker.

Slik fungerer det

Med en dråpe Xalatanbehandling, væsken dannet i dreneringskanaler utslipp, noe som reduserer trykket av øynene. Xalatan gjør at dreneringskanaler å åpne opp.

Hvordan bruke Xalatan

Grundig vask av hendene er en viktig oppgave før administrering av én dråpe Xalatan i hvert øye.

Bivirkninger

Bivirkninger oppstår som med de fleste andre medisiner, men tåkesyn, øye tørrhet, rødhet, mild følelse av fremmedlegeme og eventuelle brennende eller stikkende er å være forventet. Øvre luftveisproblemer, leddsmerter og utslett er sjeldne bivirkninger og pasientene skal til lege umiddelbart.

Fordeler

Xalatanbehandling gir en lett å bruke metoden for å redusere trykk i øyet, og å redusere risikoen for utvikling av glaukom.

Forholdsregler

Det finnes forholdsregler til å bruke Xalatan, for eksempel en endring i pigmentering i øyet. I tillegg bør kvinner ikke bruke Xalatan hvis de ammer og Xalatan kan forverre andre øyesykdommer.