Digidexo.com

Rettsmidler for Hot Pepper i Eye

Rettsmidler for Hot Pepper i Eye


Capsaicin er den ingrediens i paprika som irriterer mykt vev, spesielt øynene. Det er så effektiv at capsaicin oljen brukes i pepperspray som en avskrekkende våpen, ifølge pepperspray.org. Enten du er på mottakersiden av pepperspray eller bare fikk noen hot pepper oljer i øyet mens på kjøkkenet, kan flere midler lindre smerte og nøytralisere irriterende olje.

Helmelk

Helmelk bidrar til å bryte ned de varme pepper oljer. Hell melk i en shot glass; fyll det omtrent halvveis full. Holder shot glass oppreist, senke hodet over det før øyet blir trykket opp mot felgen. Pass på at glasset felgen er forseglet mot huden din. Med en rask flip, tips hodet tilbake med glasset holdes mot huden din. Blunke i melken, og la væsken berolige og fjerne hot pepper. Etter bading øyet for ca 10 til 15 minutter, plassere en melk-gjennomvåt håndkle over øyet for en annen 30 minutter eller til smerten er betydelig redusert.

Saline Solution

Hjelpe kroppens naturlige forsvarsmekanisme ved å skylle øyet med en saltoppløsning, for eksempel som brukes av kontaktbrukere. Alternativ blinke og spyle øyet ute i minst 30 minutter, men unngå å berøre området med hendene. Unngå gjentatt berøring av området fordi det kan reaktivere kapillærene og øke smerten, ifølge pepperspraystore.com.

Vann

Hvis du ikke har andre tilgjengelige alternativer, kan du prøve å skylle øyet med vann. Fordi pepper juice er oljebasert, vil det ikke vaske bort lett eller raskt. Få til en vask, og la kaldt vann for å kjøre over øyet i ca 30 minutter. Du kan ikke være i stand til å åpne øynene først, men prøv å blinke så mye som mulig for å få naturlige tårer renner og å la vannet skylle oljen vekk. Legg ned med en kul vått håndkle over øyet til smerten minsker, sier thechiliman.com eksperter.