Digidexo.com

Uten innfatning Briller Styles

Uten innfatning Briller Styles


Når du shopper for uten innfatning briller, kan du velge mellom en rekke glassformer og øreplugg design som passer din stil og preferanser. Stilene varierer fra enkle, rene linjer til fet, tykke former. Du kan også velge mellom en rekke farger og mønstre. Etter litt søking og eksperimentere, er du sikker på å finne en uten innfatning øyeglasset som passer din personlige stil.

Identifikasjon

Uten innfatning briller har objektiver uten rim. Linsene er sammen med nesebroen bare, som er festet til innsiden av linser med små skruer. Ørepluggene er også forbundet med objektivene med små skruer. Disse brillene er et godt alternativ for folk som ikke liker den typiske utseendet av briller. Sin enkelhet holder uten innfatning briller med stil i hele år, og riktig i en rekke innstillinger.

Lens Shape

Bestem deg først på en glassform som vil fungere godt sammen med din ansiktsform og ansiktsstrukturer. For eksempel, en firkantet ansikt ser ofte best med oval, rund eller butterfly-shape rammer. Noen med et ovalt ansikt ser bra ut i nesten hvilken som helst ramme form, selv om hun har en tendens til å se best i briller med firkant, geometriske eller rektangulære rammer. Hvis ansiktet ditt er avlang, vurdere høye linser for å bidra til å skape en illusjon av en kortere ansikt, eller brede linser for å legge bredde. Noen med en runde, bør full ansikts vurdere glassformer, som for eksempel rektangulære og geometrisk, som skjerpe sine funksjoner. En diamantformede ansiktet ser best ut med ovale rammer for å balansere ansiktet høyde og bredde. Med et hjerte-form ansiktet, smale og runde rammer offset pannen.

Øretelefoner

Fordi disse brillene ikke vil ha en felg, er din eneste designvalg annet enn linseformen form og design av øretelefonene. De kan være så enkelt eller dramatisk som du ønsker. Tenk på din personlige stil og fargene du bærer oftest. Noen øretelefonene er tykke, med lyse farger, dyreprint, mønstre, diamanter eller rhinestones. Andre er enkel og smale, ofte laget av tynn tråd eller plast, i enkle nøytrale farger. Denne stilen er best hvis du ikke vil at dine briller for å være et fokus på utseendet ditt.

Alternativ

Hvis du liker enkelheten og utseende uten innfatning briller, men kan ikke finne en stil som passer deg, bør du vurdere semi-uten innfatning briller. Noen har en ramme på tvers av toppen av linsene, og benytter ramme langs bunnen av linsene. Semi-uten innfatning briller, også kan tilpasses basert på linseformen og øreplugg stil. Felgen kan være så fet eller enkelt som du velger, og det bør gjenspeile din egen stil og preferanser. Semi-uten innfatning briller tendens til å tilby en utmerket balanse mellom vekt og holdbarhet.

Betraktninger

Uten innfatning briller pleier å være rimeligere enn vanlige briller, siden mindre materialer og håndverk gå inn i dem. De pleier også å være mye lettere. Men fordi det er ingen rim å beskytte dem, linsene er mer sannsynlig til å sprekke eller chip hvis droppet.