Digidexo.com

Hva er bivirkningene av muskel melk?

Hva er bivirkningene av muskel melk?


Muscle Milk er en av de mest populære ernæringsmessige rister på markedet, brukt av vektløfting og utholdenhetsutøvere både for sin høye proteininnhold og variert utvalg av næringsstoffer. Fordelene ved å drikke Muscle Milk inkluderer forbedret ernæring, økt inntak av protein, og raskere utvinning tid hvis det brukes umiddelbart etter en treningsøkt. Som en spesialisert treningsapparatet, er det rimelig å frykte bivirkninger fra et slikt produkt, men tilfeller er sjeldne, og noen er mer komplisert enn en enkel matallergi.

Funksjon

Muscle Milk er ment å gi ernæring i en praktisk drinkable skjema. Det er solgt som en forhåndslagde shake eller en bulk blanding å være forberedt av brukeren. Selv om det er konsumert av mange i løpet av dagen, er den mest effektive tid til å drikke det allment antatt å være umiddelbart etter en treningsøkt. Teorien bak dette er at tiden umiddelbart etter en muskel er revet og presset til sin max er den tiden det mest desperat trenger næringsstoffer. Dermed oppstår et måltid innen en halv time etter trening er viktig, og Muscle Milk fyller dette behovet.

Betraktninger

Så effektiv som det kan være, for noen brukere muskel melk kan komme med uønskede bivirkninger. Før drikker muskel melk, er det viktig å erkjenne noen allergiske reaksjoner som kan tenkes å finne sted. Muscle Milk er et melkeprodukt, og er utenfor grensene for laktose intolerante. Videre kan den høye mengde av melkeprodukter og protein i muskel melk forårsaker gastrointestinalt ubehag, forstoppelse og diaré. De fleste bivirkninger av produktet har en tendens til å være relatert til allergier eller laktoseintoleranse; den inneholder høye mengder av myseprotein, avledet fra melk, så vel. De som opplever slike bivirkninger bør slutte å bruke.

Misforståelse

Muscle Milk gevinster mye av sin post-workout nytten fra sin høye konsentrasjon av kalorier, som gir energi til kroppen og næringsstoffer til musklene. Siden det er en drink, mange mennesker ikke klarer å tilstrekkelig holde styr på kalorier de får. Hver servering av Muscle Milk har ca 350 kalorier, avhengig av smak, så å miste oversikten kan være skadelig for noen vekt forvaltningsplanen. Med så mange kalorier som et lite måltid, mange folk som drikker Muscle Milk gevinst uventet vekt, og ofte er det rent fett. For mange denne effekten er ikke nødvendigvis dårlig, og kan også være ment, men uinformert kan se dette som en negativ bivirkning.

Betraktninger

Sammenlignet med andre kosttilskudd som kreatin og efedrin, Muscle Milk og produkter som det er relativt godartet, som består av litt mer enn melk, protein og vitaminer. Imidlertid, det som kan være trygge og fremme helse for noen kan forårsake ubehag, og til og med fare for noen. Personer som har problemer med å håndtere store mengder protein ville være lurt å unngå å bruke. I tillegg er det ukjent nøyaktig hvilken effekt en høy-protein diett har på leveren eller nyrene, slik at alle med helseproblemer i disse områdene bør konsultere lege før de drikker Muscle Milk.

Samlet Helse

For folk flest, kan bruk av Muscle Milk være nyttig i å fremme helse og å bygge en slankere, mer muskuløs kropp. Bivirkninger av Muscle Milk er i de fleste tilfeller, forårsaket av allergi eller av den enkle effekter av mat på kroppen, og er nesten alltid mild. For folk flest, vil effekten av Muscle Milk være ganske positiv: økt energi, bedre ernæring, og økt muskelmasse. De som opplever bivirkninger vanligvis er best tjent å bare slutte å bruke.