Digidexo.com

Slik Cure gikt leddgikt

Gikt er en smertefull tilstand som skyldes oppbygging av urinsyre i blodet og leddene. De fleste som lider av gikt medisinering bruk og aktuelle salver til å behandle sine symptomer, men få er klar over at sykdommen kan faktisk bli eliminert helt ved hjelp av naturlige kosttilskudd og kosttilskudd endringer. Mens det er lett å behandle symptomer på gikt med medisiner, eliminere gikt helt kan kreve store livsstil justeringer.

Slik Cure gikt leddgikt

Naturligvis Herding gikt leddgikt

En på din lokale helsekost butikk eller apotek, kjøpe ekstrakter av svart kirsebær og selleri frø. Disse kosttilskudd er både generelt ansett som trygt, og kan redusere opphoping av smertefulle urinsyrekrystaller.

Eliminer matvarer høy i puriner fra kostholdet ditt, da disse bidra til gikt symptomer. Begrense eller unngå fisk, fjærfe, rødt kjøtt, skalldyr, innmat og alkohol, da dette kan øke mengden av urinsyre i blodet.

Unngå alle produkter som inneholder høy fruktose mais sirup, spesielt godteri, brus, syltetøy og gelé, kan Fruktose bidra til dannelsen av urinsyre krystaller, den smertefulle underliggende årsaken til gikt.

Drikk rikelig med vann for å unngå dehydrering og for å aktivere kroppen til å skylle ut sure forbindelser og giftstoffer. Sikt i minst åtte glass om dagen, og unngå diuretika som kaffe, te og aspirin.

Hint

  • Ikke gi opp. Det kan ta uker eller måneder til helt strakt urinsyrekrystaller ut av kroppen.
  • Ikke ta selleri frø eller svart kirsebær ekstrakt hvis du er allergisk mot enten plante.