Digidexo.com

Har Yohimbin HCL Trenger du å sykles?

Har Yohimbin HCL Trenger du å sykles?


Yohimbin hydroklorid (HCL) er en syntetisk form av den aktive bestanddel i Yohimbe bark-ekstrakt. Dette stoffet er antatt å hjelpe til med vekttap ved å stimulere sentralnervesystemet og økende fettsyremobilisering ved binding til og opprivende visse reseptorer som styrer frigivelse av fettsyrer. Mange kroppsbyggere og andre som er interessert i å miste fett og få muskelmasse ta Yohimbin HCL, ifølge Fit Flex hjemmeside.

Sykling

Yohimbin HCL kan brukes på ulike måter, bemerker Anabole Fitness hjemmeside. Den vanligste er å sykle på og av stoffet ved å ta det i tre til fire dager, og deretter stopper for én til to dager før du starter opp igjen, ifølge nettstedet. En av de store bivirkninger av Yohimbin HCL er vannretensjon. Ved å sykle på og av det, kan du minimere mengden vann beholdes.

Kontinuerlig bruk

Yohimbin HCL kan også tas hver dag. Men, advarer Anabole Fitness nettsted som dette kan resultere i betydelige vannretensjon som kan ta opptil to uker å spre, særlig blant personer som tar høye doser av Yohimbin HCL.

Dosering

Lite finnes i veien for doseringsveiledning for Yohimbin HCL. Anabole Fitness nettstedet understreker at doseringen er veldig individuelt, og foreslår at brukerne begynner med en liten dose og jobbe seg opp etter behov. For aktuelle programmer, tyder det starter med 20 og 40 miligrams gang om dagen og jobbe seg opp til 02:58 søknader daglig.

Nettstedet påpeker at noen folk også ta Yohimbin HCL muntlig, men anbefaler ikke dette. Yohimbin HCL selges i kapsler som kosttilskudd som vanligvis inneholder fem miligrams av stoffet. Supplere Direct, som selger et Yohimbin HCL produkt, anbefaler å ta en kapsel en til tre ganger daglig. Når du tar Yohimbin HCL muntlig, anbefaler IronMagazine bruker ca 1 milligram per 10 pounds av kroppsvekt per dag.

Betraktninger

Fordi den amerikanske Food and Drug Administration ikke vurdere eller godkjenne stoffer som selges som kosttilskudd, er det ingen garanti for renhet av et produkt som Yohimbin HCL. Det er også ulike bivirkninger forbundet med å ta Yohimbin HCL, selv når du sykler stoffet. Disse inkluderer angst, økt blodtrykk og søvnløshet, ifølge IronMagazine.