Digidexo.com

Hvordan behandle gikt Med Kortison skudd

Hvordan behandle gikt Med Kortison skudd


Kortison er et medikament kjent for å redusere betennelse. Mange kroniske gikt lider slå til Kortison skudd hvert år for lindring av betennelse forårsaker smerte fra en gikt angrep. Prosedyren er gjort av en lege, vanligvis på legens kontor. Les videre for å lære hvordan man skal behandle gikt med kortison skudd.

Hvordan behandle gikt Med Kortison skudd

•  Ring legen din så snart du føler smerten av en gikt angrep. Sett opp en avtale for å snakke med legen din og behandle gikt. Når du setter opp avtalen, forteller utnevnelsen planleggeren du er interessert i å ha en kortison injeksjon. Dette kan bidra til å planlegge at du skal ha din avtale og injeksjon på samme tid. Hvis du allerede har en lege du ser for gikt, kan du være i stand til å planlegge den kortison skudd med en gang.

Ta noen med deg til avtalen. Hvis du er i stand til å kjøre til avtalen, kan du ikke være i stand til å kjøre hjem. Ha noen kjøre deg og hjelpe deg inn og ut av bilen, setter så lite belastning som mulig på de berørte felles.

Be eventuelle spørsmål du har om prosedyren eller om kortison skudd før legen starter. Vocalize eventuelle bekymringer du har, og sørg for at du er komfortabel med prosedyren før den starter. Hvis det hjelper deg å huske, ta med en liste over elementer for å snakke med legen din om at du skrev ned før tilsetjing. Dette vil hjelpe deg og legen din behandle gikt effektivt.

Husk å slappe av og ta dype åndedrag når du har den faktiske kortison injeksjon. Legen vil prep området med en rensende løsning. Området vil deretter bli gitt en lokalbedøvelse. La legen vite om du er i en mye smerte. Sørg for å la legen vet nøyaktig hvordan du føler deg siden ingen andre kan hjelpe deg med å forklare din smerte.

Følg opp med legen etter injeksjonen dersom nye symptomer eller nåværende symptomene blir verre. Hvis legen forskriver medisiner etter prosedyren for å behandle gikt, ta alle medisiner som anvist. Legen din kan fortelle deg å holde deg ut av de berørte felles og hvile i noen dager etter kortison injeksjon.

Hint

  • Ring legen din så snart som mulig å planlegge en avtale hvis du tror du har et anfall av urinsyregikt.
  • Kortison skudd er ikke en smertestillende, men heller en betennelse reliever. Denne prosedyren er ikke en kur alle for gikt angrep.