Digidexo.com

Bivirkninger av Sun Chlorella

Sun Chlorella er en merkevare av kosttilskudd som inneholder en type alger kjent som chlorella. Til tross chlorella fordeler når spist som mat, er det forbundet med bivirkninger som et supplement.

Bivirkninger

Mulige bivirkninger av chlorella er diaré, kvalme, flatulens, grønne stoools og magekramper. Det øker også følsomheten i huden din til solen, noe som medfører risiko for solforbrenning.

Time Frame

Bivirkninger av chlorella er mest vanlig i løpet av den første uken i bruk mens kroppen din acclimates til supplement, ifølge RxList.

Legemiddelinteraksjoner

Chorella inneholder vitamin K, noe som øker potensialet koagulering av blod, noe som gjør den mindre effektiv warfarin. Dette utgjør en risiko for blodpropp og kan kreve en endring i dosen av warfarin, ifølge RxList.

Risiko

Noen pasienter utvikler alvorlige, astmatiske reaksjoner på chlorella. Symptomer inkluderer tungpustethet, hjertebank og brystsmerter, rapporterer Physicians 'Desktop Reference.

Betraktninger

Hvis du er gravid eller ammer, eller hvis du lider av lupus, multippel sklerose eller revmatoid artritt, kan det ikke være trygt for deg å ta Sun Chlorella grunn av sin potensielle bivirkninger. Mens du tar Sun Chlorella, unngå soling og bruke tilstrekkelig solkrem for å beskytte huden din i tilfelle av fotosensitivitet.