Digidexo.com

Best Candida rens

Best Candida rens


Candidainfeksjon eller overvekst av gjær candida, har vært et poeng av contention mellom alternative og konvensjonelle leger i årevis. Hvis du mener at symptomene du opplever er koblet til dette omstridte vekst av gjær, vil noen av følgende informasjon stå til tjeneste for deg.

Hva er Candida?

Candida, et medlem av en slekt av gjær, har mange arter som kan bli funnet levende i de fleste mennesker og dyr. Arten oftest funnet hos pattedyr er Candida albicans (eller C. albicans). Candida er kommensal, og vanligvis lever i tarmen med andre flora og forårsaker ingen spesiell skade. Når det foreligger særlige endringer i miljøet, muligens en ubalansert situasjon mellom bakterier og gjær i kroppen, vil dette føre til ufarlig encellede candida til å bli flercellet og en inntrenger. På utsiden, kan dette manifestere seg i flere forskjellige måter, for eksempel trost, nailbed infeksjoner, hud og bleie utslett, og gjær infeksjoner. Overvekst av denne gjær kalles candidiasis. Naturlige utøvere vil ofte tilskriver candidiasis til å forårsake mange problemer annet enn bare eksterne infeksjoner.

Candida rens

Siden candidasis ikke er anerkjent av de fleste leger som en sykdom, er mange kurer yret av ville påstander og har få vitenskapelige studier for å sikkerhetskopiere dem. Det første trinnet i en candida rens består ofte av ett til to måneders kolon rens. Noen leger ser handlingen til et kolon rens som unødvendig eller skadelig, og det anbefales at du følger noen trinn for sikkerhet. Sørg for at din kolon-rensing spesialist bruker engangsutstyr. Hvis du får en urte rens, viser en liste over de spesifikke urte ingredienser til din konvensjonelle lege før du begynner. Bo godt hydrert under rens ved å drikke mye væske. Det neste trinn kan være å ta en antifungal supplement for noen uker som oregano olje, kaprylsyre, eller Threelac. Den ting å huske på her er at du ikke er helt drepe soppen, bare å gjenopprette den naturlige balansen mellom bakterier og sopp. Ta anbefalte doser til alle tider. Til slutt, ta en probiotisk i en måned for å fortsette å gjenopprette balansen av sopp og bakterier. Noen probiotika av notatet er latero-Flora and Garden of Life er Primal Defense. Hvis du begynte rens som et resultat av visse symptomer du opplever, merk dine symptomer på slutten av dette tredje trinnet. Hvis de har redusert eller forsvunnet, kan det hende du har gjenopprettet balansen, om de har endret mindre enn du liker, kan du gjenta de tre trinnene.

The Anti-Candida Diet

Under rens, er det en god idé å følge en anti-candida diett. Teorien går på at candida er lei av visse matvarer som sukker, og dette vil bidra til å holde candida i live mens du prøver å gjenopprette balansen. Noen forslag på denne dietten inkluderer å unngå alt sukker, enten behandlet eller raffinert (ingen unntak), å ikke spise noen bearbeidet mat, pasta, hele korn, pasteurisert melk, peanøtter, og kaffe. Matvarer som du er anbefalt å konsumere er korn som quinoa og teff, belgfrukter, mandelsmør, sjømat, mandelmelk, og lav-stivelse grønnsaker. Selv uprøvd av vitenskapelige studier, er en kombinasjon av candida rens og kosthold sannsynlig å redusere sopp innholdet i kroppen din.