Digidexo.com

Når skal du bruke Gjenbruk Gel Packs

Gjenbrukbare gel pakker er sammensatt av giftfri gel som du kan bruke for enten varm eller kald terapi. Å vite hvordan og når man skal bruke det øker riktig dens effektivitet i å redusere smerte og hevelse. Som du kan som regel bruke gel pakker oppvarmet eller frosset, har hver temperatur en spesifikk bruk.

Funksjon

En gjenbrukbar Gelpack kan bidra til å redusere hevelse og lindre smerten av plager som blåmerker, støt, forstuinger, tøyninger og biter. Bruk den i løpet av de første 48 timer av din skade som dette er et kritisk punkt når Gelpack kan være mest nyttig. Det kan også bidra til å redusere blåmerker og beroligende traumatisert hud.

Gjenbrukbare gel pakker er effektiv som en komprimere fordi de kan holde temperaturer for en lengre periode i forhold til andre kjøleelementer.

Typer

Det finnes to typer gjenbrukbare gel pakker, varm komprimere og kaldt omslag. Du kan finne gjenbrukbare gel pakker som kan brukes begge veier.

Bruk en oppvarmet gel pakke for behandling av såre muskler, ledd, kramper, stivhet og spenning. Dette bidrar til å redusere smerte og hevelse og å gå i oppløsning blåmerker. Du kan også bruke den som en varmere.

Bruk en kald gel pakke for å redusere hevelse og betennelse. Det kan også gi lindring til hodepine, lav rygg og nakkesmerter og stølhet.

En kald gel pakke kan også være gunstig i å gjenopprette styrke og bevegelighet av de skadde området raskere.

Bruksanvisning

De fleste gjenbrukbare gel pads er mikrobølge til oppvarming. Du kan også oppvarme gelen pakken i kokende vann til den ønskede temperatur.

For kaldt gel pads, fryse dem i minst to timer før bruk. Du kan lagre noen gel pads beleilig i fryseren. Gelen bør holde seg myk og smidig. Se produktets spesifikke instruksjoner.

Betraktninger

Ved kjøp av gjenbrukbare gel pakker, sørg for at de er trygge og ikke giftig og kan brukes enten oppvarmet og frossen.

Du bør også være forsiktig med å velge gel pakker som krever ingen klønete bånd, trenger ingen påfylling, og har en forsvarlig selvstendig design. Dette reduserer risikoen for krysskontaminering og misbruk av gel pakker.

Noen gel pakker er også laget av maskinvaskbare materialer.

Advarsel

Vær ekstra forsiktig når du bruker gel pads for barn, som den ekstreme temperaturen kan være for tøffe for sensitiv hud. Du kan bruke et håndkle til å dekke packs. Noen pakker kommer med sine egne beskyttelsesdekselet.

Ikke overopphetes en gel pack.

Ikke påfør gel pakker til alvorlige skader.