Digidexo.com

Hvordan Lim Broken proteser

Hvordan Lim Broken proteser


Den naturlige handling av biting ned eller gni av kjeven kan føre til proteser til brudd, sprekker eller miste tennene. Selv om dette er uunngåelig for protese-wearers, hjemme protese reparasjonssett gjør fikse ødelagte proteser enkelt og billig. Sørg protesene er rene og tørre før du foretar reparasjoner, og gi nok tid for protese limet herde før bruker dem igjen og for å unngå å svelge proteseadhesiver.

Bruksanvisning

•  Kjøp en nødsituasjon protese reparasjonssett fra ditt lokale apotek. Slike sett er utnyttet for å fikse ødelagt, sprukket eller sprukket proteser og kommer med sett med protese tennene, profesjonelle protese akrylharpikser, bonding lim, protese renere og et øye dropper for administrering av harpiks / lim. Som i 2011, kostnaden for et reparasjonssett var rundt 20 dollar.

Les kit instruksjoner nøye og gjøre reparasjoner med selve limet der det er nødvendig, for eksempel for å reparere strukturelle brudd. Rengjør protesene om nødvendig med en protese børste og protese krem ​​for å fjerne gammelt lim, og sikre at protesene er helt tørre før reparasjon enten ved å tillate dem å lufttørke eller bruke en myk klut. Trykk brutt stykker sammen og hold i ett til to minutter.

Fil ned gamle ødelagte tenner i proteser som krever utskifting. Les kit instruksjoner om riktig resin program og bruke harpiks for å fylle i tannen hullet før du setter inn en ny tann. Hold tann i gebiss hull i ett til to minutter. Bruk bonding limet rundt tannen base for å sikre det.