Digidexo.com

Homeopati for bipolar lidelse hos eldre

Bipolar lidelse er en psykisk helsetilstand som involverer svingningene i ekstreme stemninger; du kan oppleve depresjon eller mani med bipolar lidelse når som helst. Stemningen ustabilitet i forbindelse med bipolar lidelse kan påvirke barn, voksne og eldre, og tilstanden kan oppstå når som helst i løpet av livet. Ekstreme stemninger kan vare i uker eller måneder, og kan innebære humørsvingninger og rask sykling. Heldigvis, kan homøopatiske midler for voksne og eldre lindre bipolare symptomer.

Kombinere Psykoterapi og Homeopatiske Behandlinger

I "Homeopati for Muskel Healing," forfatteren Asa Hershoff hevder at bipolar lidelse kan ha nytte av homeopatisk behandling når slike behandlinger er riktig kombinert med psykoterapi. Mens homøopatiske midler kan behandle de fysiske årsakene til bipolar lidelse, kan psykoterapi brukes til å adressere vanskelige følelser og underliggende følelsesmessige symptomer som kan være medvirkende til det ekstreme i depresjon eller oppstemthet.

Potenser

Asa Hershoff forklarer at homøopatiske midler kommer i forskjellige potenser inkludert lav, middels og høye potenser. Potenser er notert på flaske av den rette når det er kjøpt; homøopatiske løsninger tilbys på nettet av leverandører, samt i helse og / eller urte butikker. Svært lav potens homøopatiske midler selges med 3x og 6x potenser; lav potens homøopatiske midler tilbys i 12x, 6c, og 12c; Middels potenser tilbys med en potens på 30C, og høye potenser er solgt med en potens av 200c til 1M eller mer. Homøopatiske midler med lav potens er for kortsiktige behandlinger, mens mellom potenser anbefales for kroniske, langvarige lidelser. Høyere potenser er ment for alvorlig kronisk, patologiske sykdommer, men den minste dosen bør prøves først før du bruker høyere potenser. Hvis et homøopatisk middel synes ideelt for en tilstand, men en lav eller middels potens gir ingen resultater, kan du deretter endre dosen til en høyere potens.

Sepia

Sepia er et homøopatisk middel som vanligvis brukes til å behandle tilstander som påvirker mental funksjon og tankeprosesser. Sepia er en nyttig langsiktig løsning, og kan startes med en dose på Sepia 6x to ganger om dagen i en periode på 7 til 10 dager. Hvis de bipolare symptomene er ekstreme, kan du begynne med en dose på 2-3 pellets av Sepia 30c to ganger om dagen i 7 til 10 dager for å bidra til å re-balansere dine mentale prosesser og kognitiv funksjon. Sepia bør oppløses under tungen ca 15 minutter før man spiser et måltid eller drikke noen drikkevarer.

Gelsemium

Gelsemium kan brukes av eldre for å behandle bipolare symptomer på depresjon assosiert med angst eller mani ledsaget av en engstelig humør. Gelsemium er en vanlig homeopatisk behandling for angst reduksjon og for prestasjonsangst. Ta Gelsemium 30c ved å forbruke to pillules hver time for de første seks doser, og deretter fortsette å ta medisinen tre til fire ganger om dagen i en dose på to pillules for hver dose for en periode på syv dager for å redusere angst. Denne behandlingen er også bra for å redusere angst og rastløshet. Gelsemium kan være giftig hvis tatt i store doser, og overforbruk kan føre til respirasjonssvikt. To til tre gram Gelsemium i en voksen regnes som en dødelig dose.

Lilium tigrinum

I "prozac-Free: Homeopatiske Alternativer til konvensjonell medisinsk behandling" Judyth Reichenberg-Ullman hevder at Lilium tigrinum er en utmerket behandling for bipolar lidelse. Lilium tigrinum brukes for behandling av angst, mental forvirring, delirium og fortvilelse, og det kan forbedre mental klarhet. Denne behandlingen kan tas på en potens på 30c; du bør ta en pellet hver time for de første seks doser. Fortsett middel ved en dosering av en enkelt pellet per dag for behandling av bipolare symptomer. Oppløse pellets under tungen mellom måltidene.