Digidexo.com

FDA-godkjente piller å få fart Metabolism

FDA-godkjente piller å få fart Metabolism


En av de viktigste faktorene i noen vekttap programmet er muligheten til å få fart på stoffskiftet å hjelpe kroppen din å brenne av kalorier enklere og raskere. Det er mange måter å hjelpe denne prosessen, blant annet kosthold og mosjon. For de som trenger ekstra hjelp med sine vekttap og metabolisme, medisiner godkjent av Food and Drug Administration er tilgjengelig. Før du tar noen diett pille, bør du rådføre deg med legen din for å sikre at du får den rette for deg.

Alli

Alli er en over-the-counter vekttap pille som hjelper deg å miste vekt ved å blokkere noe av fettet du spiser og holde den fra å bli absorbert av kroppen. På grunn av dette, vil kroppen din har mer energi til å brenne kalorier og fett at stoffet ikke blokkerer. Dette stoffet inneholder orlistat, noe som kan forårsake en allergisk reaksjon hos noen mennesker. Bivirkninger inkluderer fet utslipp og oljete og løs avføring. Det kan også gi magesmerter, kvalme, diaré og oppkast

Xenical

Xenical er resepten form av orlistat. Dette stoffet virker mye på samme måte som kanne, inhibering av fett fra å bli absorbert av kroppen og å hjelpe kroppen brenne fett og kalorier mer effektivt. Som med Alli, kan Xenical forårsake en allergisk reaksjon.

Adipex-P

Adipex-P er et reseptbelagt legemiddel som skal brukes som en kortsiktig appetitt suppressant med en diett av kosthold og mosjon. Dens bidrar til å hoppe starte slanking prosessen og hjelpe kroppen begynner å forbrenne kalorier nesten umiddelbart etter starter en diett. Dette stoffet skal bare brukes på kort sikt, fordi kroppen raskt blir vant til det. Øke dosen for å få samme effekten vil bare føre til alvorlige bivirkninger, som svimmelhet, munntørrhet, impotens, endringer i sexlyst, eller overdrevne følelser av depresjon eller oppstemthet. Økt bruk kan også føre til at du blir avhengig av stoffet.

Bontril

Bontril, en reseptbelagt medisin, er også brukt i behandling av fedme og fungerer omtrent som en amfetamin. Stoffet hastigheter opp ditt hjerte og sentralnervesystemet, undertrykke appetitten og øke metabolic rate. Du bør ikke ta denne medisinen hvis du har blodtrykk problemer eller noe blod eller karsykdom. Bivirkninger av dette stoffet kan inkludere rastløshet, nervøsitet, hodepine, søvnløshet, høyt blodtrykk, uregelmessig hjerterytme eller hallusinasjoner.

Meridia

Meridia er et reseptbelagt legemiddel som endrer kjemikalier i kroppen din som er relatert til å opprettholde en sunn vekt. Det hjelper hjernen tror den har hatt nok å spise slik at en person vil forbruke mindre. Jo mindre mat som er inntatt, jo lettere er det for kroppen å bryte det ned, og jo raskere kan gjøre det. Dette stoffet kan forårsake en uregelmessig hjerterytme, rastløshet, søvnløshet og beslag.