Digidexo.com

Hvordan du skal gjøre brystløft Øvelser

Hvis du noen gang har hatt bryster som er trist og sagging føler jeg din smerte. Jeg vet for meg er det bare ikke nok penger i banken til å gå og få et brystløft. Så, jeg som ser i speilet og rope om hjelp med disse triste sekker jeg innså at det er noen brystløft øvelser som kan gjøres for å løfte brystene. Så, hvis du også er lei av triste bryst gjøre dem glade ved å lære og gjøre disse bryst heiser øvelser.

Bruksanvisning

•  Den første brystløft øvelsen er håndpresse. Alt du trenger å gjøre er å sette håndflatene sammen foran brystet og trykk godt sammen til du føler at brystmuskulaturen kontrakt. Gjør dette 15 ganger hver dag eller minst tre til fem dager i uken.

Den neste brystløft trening er bryst pressen ta to £ 5 vekter. Står opp hold albuene ut til sidene av kroppen din. Med langsom og jevn bevegelser bringe armene sammen og deretter skille dem sakte og jevnt tilbake til sidene av kroppen din.

Sommerfuglen pressen er en annen stor brystløft metode som vil være enkelt å legge til din daglige rutine. Ta en stol med en 3-5 vekt en i hver hånd. Deretter løfter armene opp sakte til skulderhøyde og hold i noen sekunder, og deretter la ned armene sakte. Hvis du er bare en nybegynner på denne typen trening så gjør dette 15 ganger. Hvis du er mer avansert eller hvis du ønsker å bare rett og slett presse deg selv så gjør to reps på 15.