Digidexo.com

Aktiviteter for Takle Bagasje

Aktiviteter for Takle Bagasje


Emosjonell bagasje er en av de vanskeligste psykiske problemer å beskrive. Mens alle er påvirket av hendelser fra deres fortid, noen mennesker er berørt i den grad at det hindrer dem fra å bevege seg fremover mot fremtiden. Hvis det siste hindrer deg fra å flytte fremover med planene dine, kan du ha psykologisk bagasje. Det er mange måter å håndtere og overvinne dette problemet.

Skrive

Skrive tidsskrifter er en måte å håndtere emosjonell bagasje. Du kan bruke en journal som et sted å avsløre alle de følelsene du er ubehagelig å diskutere i det virkelige liv. I form av konkrete aktiviteter for å inkludere i en journal, alternativene er ganske mye ubegrensede. Du kan bruke din journal for å liste opp ting i fortiden din du er hengt opp på. Du kan også bruke journal for å skrive aktiviteter som du ønsker å gjøre, og at du vil være i stand til å gjøre når du avtale med bagasjen din.

Snakker

Snakke med noen andre om bagasjen din er ikke alltid et godt sosialt trekk. Noen mennesker kan ikke setter pris på å høre om problemene dine. Men hvis du har noen nære fortrolige som er villige til å diskutere personlige forhold med deg, kan det være en god idé å snakke med dem. Den mest grunnleggende aktivitet basert på å snakke er å bare fortelle dine confidantes om dine problemer.

En mer avansert aktiviteten er å beskrive dine problemer på lengde og brainstorm løsninger med din samtalepartner. En meget avansert aktivitet er å bli med i en støttegruppe og diskutere dine problemer med gruppen hver uke.

Rådgiving

Hvis bagasjen din er skaper alvorlige problemer i livet, kan du søke hjelp av en rådgiver eller psykolog. Selvfølgelig, å se en rådgiver er ikke en "aktivitet" i seg selv; for å få mest mulig ut av en veiledning økten, må du vite hva, akkurat, forventer du å få ut av det, og fortelle dette til din rådgiver. En aktivitet du kan gjøre med en rådgiver er fri assosiasjon, der du snakker høyt mens rådgiveren lytter på og stiller spørsmål. En annen aktivitet du kan gjøre med en rådgiver er gradvis eksponering, der du gradvis komme nærmere og nærmere folket og ting bagasjen din holder deg tilbake fra. Rollen til rådgiveren er å gi deg en liste over mål å fullføre.

Analogier

Det kan være nyttig å tenke på psykiske problemer i form av analogier. Dette er grunnen til at mange folk snakker om seg selv som "slåss" depresjon; konflikten analogi kan motivere folk til å arbeide gjennom en vanskelig periode. I form av psykologisk bagasje, har Brett Blumenthal av Sheer Balance utviklet en analogi som sammenligner håndtere psykologisk bagasje å håndtere bagasje på en flyplass. For å bruke denne analogien som grunnlag for en aktivitet, gjennomføre en daglig rutine basert på borde et fly: la din bagasje på påstander når du går ut, tømme tankene tanker knyttet til bagasje; få en "bagasje handler" for å hjelpe deg ut ved å søke hjelp av en terapeut og gå gjennom "bagasje screening," jevnlig erkjenne bagasjen din, slik at du vet hva du arbeider med.