Digidexo.com

Hvordan Bring Down Kolesterol

Kolesterol er en viktig del av et sunt kosthold, men får for mye av det kan føre til alvorlige helseproblemer. Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, høyt kolesterolnivå er et problem for 17 prosent av amerikanerne over 20 år Selv om du ikke kan kontrollere noen av faktorene som bidrar til høyt kolesterol --- som alder og familiens historie --- er det en rekke positive tiltak du kan ta for å få ned kolesterolnivået.

Bruksanvisning

•  Spis mer fiber hver dag. Foods høy i løselig fiber --- inkludert havregryn, kidneybønner, pærer, epler, svisker og bygg --- tregere kroppens produksjon av LDL, eller "dårlig" kolesterol.

Spis nøtter et par ganger hver uke. Valnøtter, mandler, hasselnøtter og pistasienøtter er rike på flerumettede fettsyrer, som lavere kolesterol.

Substitute fet fisk for kjøtt to ganger i uken. Laks, tunfisk og makrell er alle gode kilder til omega-3 fettsyrer som bidrar til å senke kolesterolnivået, og American Heart Association anbefaler to porsjoner av disse typer fet fisk hver uke for å bidra til å forbedre hjerte helse og administrere kolesterol.

Trim fett fra kostholdet ditt. Fettrik mat inneholder ofte mer kolesterol enn kroppen din trenger, så unngå fettrik mat eller se etter lavere fett erstatninger. Minimer inntaket av full fete meieriprodukter, bakevarer, bearbeidet kjøtt som bacon og salami, og tropiske oljer, som kokos olje.

Få 30 minutter med trening hver dag. Høyt kolesterol er ofte forbundet med å bære ekstra vekt, så regelmessig mosjon, slik som sykling, svømming, yoga eller går, kan være en viktig del av å senke kolesterolnivået.

Hint

  • Hvis du røyker, stopp. Ifølge CDC, bør folk med høyt kolesterol ikke røyke fordi både røyking og høyt kolesterol sette dem økt risiko for hjerteinfarkt.
  • Ikke start noen diett eller trening plan uten først å diskutere det med legen din.