Digidexo.com

Nikotin og migrene relief

Nikotin og migrene relief


En migrene er ikke den typiske hodepine. Migrenepasienter er kanskje ikke klar over at det finnes en rekke triggere de kan unngå å hindre utbruddet av smerte. Selv rødvin, alderen ost og sjokolade er ofte kjente gjerningsmennene, en av de mindre kjente triggere er nikotin og dens slektning, passiv røyking.

Hvordan vet jeg om det er en migrene?

Noen av de vanligste tegn og symptomer inkluderer sterke smerter på den ene eller begge sider av hodet, kvalme, svimmelhet, svakhet, tretthet og følsomhet for sterkt lys, høye eller plutselige lyder og / eller bevegelsesendringer.

Den koffein / nikotin Connection

For mange pasienter, kan store mengder koffein være en migrene trigger, men andre pasienter opplever noen lettelse med moderate mengder. Migrene kan også utløses av plutselige koffein eller nikotin tilbaketrekning eller av irritanter som finnes i røyk av noe slag.

Role of Food Cravings

Denne tilstanden er vanligvis oppleves av slankere, gravide kvinner, de som ikke klarer å spise på sine vante måltidene, og de som lider tilbaketrekning fra nikotin, alkohol, narkotika eller visse medisiner.

Målrette Triggers

I tillegg til å regulere matinntak og søvn tidsplan, bør migrenepasienter holde et øye for sigarettrøyk. For mange lider, er enda passiv røyking en kjent trigger. Hvis du er en røyker, nå er det på tide å slutte.

Migrene Relief Tips

Nøkkelen til å motta effektiv behandling er å holde kommunikasjonslinjene åpne med legen din. Fordi hjelpebehov endres over tid, er det nyttig å holde en hodepine dagbok for å merke noen trender i å spise, sove eller andre vaner, som røyking, som kan være triggere.