Digidexo.com

Botemidler for Sinus Drenering

Mer enn 35 millioner mennesker lider av sinus sykdom i Amerika, ifølge ent-consult.com. To av de vanligste symptomene på en sinus problem er tette bihuler og sinus drenering i begge de fremre nesegangene (nesen) og anterior (baksiden av halsen). Sinus drenering kan være veldig irriterende og kan føre til andre problemer som for eksempel en sur mage og bryst lunger hvis den ikke behandles riktig. Sinus drenering er vanligvis knyttet til sesongmessige allergier eller irritanter avleiret i hulrom. Det er naturlig og medisinske måter å kurere sinus drenering.

Bruk Medisinering

Bruk medisiner for å tørke opp og hindre sinus drenering. Ta en over-the-counter decongestant som Sudafed å redusere hevelse i sinus hulrom og hindre den fra over produserende slim. Drikk minst 6-8 oz. vann mens du tar en decongestant eller du kan bli dehydrert. Ta et antihistamin som Claritin eller Zyrtec hvis dreneringen er et resultat av sesongmessige allergier. Disse medikamentene må tas daglig for å oppnå de beste resultatene.

Utfør en Sinus Wash

Utfør en sinus vask ved hjelp av en neti pott. En neti potten, som kan kjøpes på et lokalt apotek for mindre enn $ 20, renser og renser hele sinus hulrom naturlig. Bland 1 kopp varmt vann med ½ ts. havsalt og blandingen inntil saltet er fullstendig oppløst. Hell blandingen i neti potten. Bøy hodet slik at haken din er parallell med skuldrene. Plasser åpningen av neti potten på høyre nesebor og hell løsningen sakte inn nesen. La løsningen helt strømme gjennom bihulene, som kommer ut det andre neseboret. Forsiktig blåse nesen og gjenta prosessen på den andre siden. Utfør en sinus vaske så ofte som nødvendig.

Endre livsstil

Endring av livsstil kan kurere sinus drenering. Et svekket immunsystem vil føre til at sinus hulrom til å hovne opp og over-produsere slim, som fører til post-nasal drypp. Drikk minst seks 8-oz. glass vann daglig, søvn minst åtte timer hver natt og spise en godt balansert kosthold. Unngå slim-produserende matvarer og drikker som melkeprodukter, samt bearbeidet mat og raffinert sukker, slik som høy-fruktose mais sirup. Unngå koffeinholdige drikker og alkohol, da disse kan svekke immunforsvaret. Spis hele korn, frukt og grønnsaker og drikker urtete på en daglig basis. Ta en daglig multivitamin, og ved første tegn på en kald, ta urte kosttilskudd som Echinacea.