Digidexo.com

Hvordan lage olje av oregano Tinkturer

Hvordan lage olje av oregano Tinkturer


Til en viss oregano brukes bare som et matlagings urt, men som mange urter har medisinsk bruk. En oregano skjær konsentrerer plantens fytokjemikalier og trekker sine oljer, og skaper en konsentrert væske som kan tas oralt eller brukes lokalt. Oregano har naturlig antibakteriell, soppdrepende og antioxidant fordeler.

Bruksanvisning

Fyll glasskrukke med rene tørket eller frisk oregano blader.

Hell nok vodka over oregano blader for å dekke dem helt. Kjør en smør kniv eller en spisepinne til rundt den indre kanten av glasset for å fjerne eventuelle luftbobler. Skru lokket på glasset tett og rist kraftig i ett minutt.

Oppbevar blandingen i et mørkt sted i romtemperatur i to uker. Rist glasset hver dag i ett minutt. Legg til mer vodka som nødvendig for å holde oregano blader dekket som de bratte.

Hell innholdet i glasset gjennom osteklede og inn i glassbolle. Klem oregano fylte cheesecloth ballen å fjerne alt av skjær fra bladene.

Hell skjær gjennom trakten inn i de brune glassflasker. Sett lokket på hver flaske tett. Merk hver flaske skjær med innholdet og dato. Butikken oregano skjær ubestemt tid ut av direkte sollys.