Digidexo.com

Hvordan du skal betale for at Home dyktige sykepleie

Når du eller noen du bryr deg om krever dyktige sykepleie i hjemmet, betaler for omsorg kan være en av de mest stressende aspekter av situasjonen. Selv om kostnadene ved dyktige sykepleie er høy, alternativer er tilgjengelige. Som med de fleste situasjoner, kan riktig planlegging aktivere en person til å navigere gjennom situasjonen med relativ letthet. Planlegging for en dag når dyktige sykepleie kan være nødvendig kan spare hodepine og hjertesorg i det lange løp.

Bruksanvisning

Hvordan du skal betale for at Home dyktige sykepleie

•  Vurdere å anskaffe en langsiktig omsorg (LTC) forsikring før dyktige sykepleie er nødvendig. De fleste tradisjonelle helseforsikring politikk tilbyr bare delvis dekning for dyktige sykepleie, selv om de fleste LTC politikk tilby full dekning.

Kontakt din helse forsikringsselskapet og spørre om dekningen for dyktige sykepleie hjemme. Mange helseforsikring politikk tilby delvis dekning for denne type omsorg for en periode.

Søk om statlig finansiert helseforsikring. Mange stater tilbyr gratis eller lave kostnader helseforsikring til de uten forsikring som har høye medisinske regninger eller vise ekstrem økonomisk nød. Ta kontakt med din statens velferdskontoret for å innhente mer informasjon.

Søk om Medicare hvis du er 65 år eller eldre, eller er deaktivert. Medicare dekker en stor del av dyktige sykepleie hjemme.

Kontakt veldedige organisasjoner, som Frelsesarmeen, United Way, katolske Charities, og jødisk familie Charities for å se om de er i stand til å tilby hjelp. Mange av disse organisasjonene tilbyr finansiering for dyktige sykepleie til de som ellers ikke kan ha råd til det.