Digidexo.com

Hva er kostnaden for en Tubal Tilbakeføring?

En tubal reversering er en kirurgisk prosedyre for å gjenopprette egglederne som ble kuttet eller bundet under et tidligere tubal ligation. Den gjennomsnittlige kostnaden for en tubal reversering er $ 14 000, ifølge LocateADoc.com sin Tubal ligation reversering kirurgi veiledningen.

Geografi

Det vil være variasjon i kostnadene ved en tubal reversering basert på hvor du bor og antall kvalifiserte kirurger som er tilgjengelige for å utføre prosedyren.

Betraktninger

Noen leger, som de på Chapel Hill Tubal Tilbakeføring Center, tilbyr lavere kostnads ​​tubeligatur reversering, med priser som varierer fra $ 4900 til $ 6900.

Advarsel

Alle klinikker som utfører tubal reversering vil kreve full betaling i forkant av inngrepet.

Finansiering

Noen selskaper har spesialisert seg på å finansiere medisinske prosedyrer, inkludert tubal reversering. Finansieringsselskapet betaler legen for inngrepet, og du gjør regelmessige utbetalinger til finansieringsselskapet.

Forskuddsbetaling

Noen klinikker kan tilby en tjeneste som gjør det mulig å forskuddsbetale for den prosedyren som du har råd til å tilføre midler til en spesiell sparekonto tilbys av klinikken. Når balansen er tilstrekkelig til å dekke operasjonen, er prosedyren planlagt.