Digidexo.com

Hvordan bli kvitt Versicolor for Good

Versicolor er en hud tilstand som skaper off-fargede flekker på huden. Denne tilstanden er forårsaket av sopp og vanligvis påvirker overkroppen rundt brystet og ryggen området. Mens versicolor er ikke smittsom eller livstruende, det skaper mønstre på huden som mennesker kan finne estetisk skjemmende. Det er flere tiltak som kan iverksettes for å eliminere versicolor.

Bruksanvisning

En dusj eller ta et bad en gang om dagen med varmt vann og vaske problemområdene. Bruk en myk scrubber for å fjerne døde hudceller. Gjør du det er et nyttig første skritt for å fjerne sopp som utløser versicolor.

Påfør en sjampo som inneholder selen sulfid. Gjør dette to ganger i uken i opptil fire uker. Denne type sjampo kan finnes på de fleste stoff butikker.

Gni litt anti-sopp krem på de berørte områdene av kroppen din to ganger om dagen. De fleste produktene anbefaler å gjenta denne prosessen for ca to uker, men du bør sjekke på produktetiketten for eksakte spesifikasjoner. Gjør du det hjelper å få de versicolor flekker under kontroll og fremskynder helbredelsesprosessen. Denne typen krem ​​er funnet på de fleste stoff butikker og krever ikke en resept fra lege.

Spis et sunt kosthold og spiser rikelig med frukt og grønnsaker. Dette minimerer oppbygging av giftstoffer i kroppen og hindrer versicolor fra å returnere. Foretrukne matvarer er appelsiner, grapefrukt og tomater. Hvis det er mulig, spise økologisk frukt og grønnsaker.

unngå høy varme og fuktighet så mye som mulig. For eksempel, soling eller sitte i en badstue kan forverre problemene og føre versicolor å spre seg.

Tips og advarsler

  • Besøk din lege eller en hudlege hvis symptomene vedvarer. Be om en resept på et høyere styrke medisiner eller krem.
  • Unngå å spise for mange junk mat og mat som er altfor bearbeidet.