Digidexo.com

Hvordan hjelpe noen med depresjon

Depresjon i dette landet er økende på nesten epidemiske priser. Å ha et familiemedlem eller en nær venn lider av depresjon kan være ganske stressende. Når noen du elsker er deprimert du ønsker selvsagt å hjelpe. Imidlertid er det viktig at du hjelpe på den riktige måten, eller du kan ende opp med å gjøre mer skade enn godt. I denne artikkelen vil vi se på hvordan du kan hjelpe noen med depresjon.

Bruksanvisning

Hvordan hjelpe noen med depresjon

Studie alt som du muligens kan om depresjon og dens behandling. Få så mye innsikt til tilstanden som overhodet mulig. Jo mer du vet om depresjon og hva din kjære en vil gå gjennom, jo ​​mer vil du være i stand til å hjelpe ham når han ikke kan være i stand til å hjelpe seg selv.

Sett av tid til deg selv. Omsorg for noen som er deprimert kan være svært stressende og følelsesmessig drenering. Det vil begynne å ta sitt toll på deg. Sørg for at du tillater deg selv litt ned nå fra situasjonen. Snakk med venner om hva du går gjennom, eller finne en støttegruppe. Du vil være til ingen nytte for din kjære hvis du er sliten og stresset ut selv.

Vær pålitelig. En deprimert person trenger masse kjærlighet og støtte. Hun trenger å vite at hun kan stole på deg så en viss grad av konsistens forblir i hennes liv. Forbered deg på en berg og dalbane av følelser. Deprimerte mennesker kan gå gjennom noen virkelig tunge stunder.

Kjenn dine egne begrensninger. Det er sant at du kan hjelpe, men du vil ikke være i stand til å kurere personen. Til syvende og sist han har å hjelpe seg selv. Hvis ting blir for dårlig for den personen, må du få andre fagfolk i. Depresjon er ikke bare å være i en lav stemning. Noen deprimerte mennesker kan bli suicidal. Hvis du føler at ting nærmer seg det punktet, får utenfor hjelp umiddelbart.

Godta dine egne følelser. Tar dette i kommer til å være veldig stressende og emosjonell for deg også. Du vil føle deg trist og sint. Ikke flaske opp dette. Du trenger å snakke disse følelsen ut med andre. Holde disse følelsene i kan føre til din egen sykdom.

Tips og advarsler

  • Vise medfølelse. Folk trenger å føle seg forstått, og det hjelper å ha noen fortelle deg at dine følelser er gyldige.
  • Ikke prøv å hylle en deprimert person opp ved å fortelle dem om å se på den lyse siden. Depresjon kutt dype av mange grunner.
  • Få hjelp fra en profesjonell hvis deprimert person vitser selv om selvmord. Noen omtale eller antydet at det er grunn til alvorlig bekymring.