Digidexo.com

Sunn mat for Type 1 Diabetes

Sunn mat for Type 1 Diabetes


De fleste matvarer kan inneholde naturlig sukker, så å finne mat som ikke er høy i fett eller inneholder sukker kan være ganske vanskelig til tider. Med stor insulin ledelse og et godt kosthold regime, er det sunn mat som kan gi en type 1 diabetiker med en omfattende meny av interessante og sunn mat.

Karbohydrater

Karbohydrater finnes i matvarer som ris, pasta, poteter, brød og wheats kan gi en Type 1 diabetikere med saktevirkende sukker. Dette bidrar til å holde blodsukkeret på et jevnt nivå for en lengre tidsperiode, og bidrar til å gi mat næring til kroppen under trening og daglige rutiner uten å oppleve vanlige blodsukker lows.

Frukt

Selv om mange frukter inneholder høye nivåer av naturlig sukker, er det svært viktig for en Type 1 diabetiker å motta vitaminer og mineraler som mange frukter gir. Bananer, epler, druer, meloner og appelsiner kan alle øke blodsukkernivået, men med din diabetiker spesialist der for å veilede deg, kan du forandre på insulin å balansere blodsukkernivået riktig.

Kaker og kjeks

Unngå å kjøpe butikk-kjøpte diabetiske produkter. Den Diabetic Foundation og Food Standards Agency prøver å hindre at disse matvarer fra å bli stemplet for diabetikere, som de ikke er sunnere for Type 1 diabetes individer. Du kan lage dine egne kaker og kjeks uten å bruke noe sukker, og du kan fjerne den sure smaken ved å legge naturlig frukt, som sultanas og rosiner.

Protein

Protein er en naturlig del av ethvert sunt kosthold. Egg, kan fisk og kylling kokes uten å bruke oljer som kan skade kroppen din lang sikt og kan fortsatt smaker godt.

Oljer & Butter

Type 1-diabetikere kan lide av tap av lemmer, blindhet, diabetessår og andre plager hvis kostholdet ikke holdes sunt for lange perioder av gangen. Hvis du trenger å bruke olje eller smør til tider for matlaging, kan du enten bruke en sunn olje spray alternativ eller bruke olivenolje eller soyaolje og olivenolje smør eller soyasmør. Oliven og soya er vitenskapelig bevist å være sunnere for kroppen, heller enn å bruke solsikke produkter og lignende typer.

Melk

Melk har et høyt nivå av naturlig sukker og kan være bra å bruke hvis blodsukkernivået er synkende. Lettmelk og magre meieriprodukter kan gi deg kalsium og vitaminer som kroppen din krever et mindre sukker og mettet fett inntak.