Digidexo.com

Hvordan få en henvisning til en Smertebehandling Doctor

Mange smerte ledelse sentre krever en henvisning fra en lege før du godtar deg som pasient. Før du kan motta en henvisning for en Smertebehandling lege, er det noen enkle grep du bør være klar over. Å leve med smerter er ikke lett, og mens allmennleger kan tilby en rekke metoder for å håndtere kroniske smerter i mange tilfeller en lege som er spesialist i smertebehandling er i stand til å skissere det beste løpet av behandling for å effektivt behandle din smerte.

Bruksanvisning

Før søker en henvisning til en smertebehandling lege, utforske andre alternativer. Over the counter smerte medisiner og reseptbelagte smertestillende medikamenter kan både være svært effektiv i å håndtere smerte. Din fastlege vil kunne foreskrive smertestillende medikamenter. Andre effektive behandlinger for å håndtere smerte inkluderer massasje terapi, trening, hypnose, varme og kalde omslag, avspenningsteknikker, meditasjon og akupunktur. Prøv noen av disse teknikkene, eller en kombinasjon av dem, før du får en henvisning til en smertebehandling lege.

Hvis behandlingsmetoder du har prøvd ikke hjelper din smerte, gjør en avtale med din primære omsorg lege. Mange smerte ledelse sentre vil ikke akseptere deg som pasient hvis du ikke har en primær omsorg lege.

Diskuter smerte problemer med din lege under din avtale. Skissere ulike metoder og behandlingstilbud du har prøvd at din lege ikke kan være klar over. Også artikulere alvorlighetsgraden av smerte og hvordan det effekter din generelle funksjonsnivå.

Spør legen din om muligheten for å se en smertebehandling lege. Din lege kan vite av andre behandlingstilbud som kan bidra til å lindre smerten uten å se en spesialist. Hvis legen din har ingen andre alternativ behandling, bør hun tilbud om å henvise deg til en smertebehandling lege. Hvis hun ikke gjør det, er det akseptabelt å be om en henvisning.

Når legen din har sagt seg villig til å gi deg en henvisning til en smertebehandling lege, be henne om å sende et brev til smerteklinikk som kort forklarer din situasjon og behandlingstilbud du har prøvd.

Sjekk med ditt forsikringsselskap for å være sikker på smertebehandling legen din lege henviser deg til er dekket av helseforsikring. Hvis ikke, spør din lege om det er noen andre smertelindring leger i ditt område hun kunne henvise deg til.

Fyll ut alle nødvendige papirer før du besøker Smertebehandling lege. Disse skjemaene kan vanligvis finnes på smertebehandling senterets nettside, eller de vil bli gitt til deg når du blir kontaktet av sentrum for å sette opp en avtale. Disse skjemaene inneholder ofte pasientens henvisningsskjema som må fylles ut av din primære omsorg lege.