Digidexo.com

Er Drug-Testing Kits så nøyaktig som en Lab Test?

Tilgjengelig over disk, narkotika-testing kits test er tilgjengelig for de som trenger dem. Disse testene analysere prøver for en rekke medikamenter som spenner fra illegale stoffer som marihuana og metamfetamin til reseptbelagte legemidler som barbiturater og oksykodon.

Typer

De to-trinns testen omfatter et medikament urinprøve etterfulgt av en laboratorietest hvis resultatene må bekreftes. En annen type av testen bruker et hjem samling kit, der prøver som urin, hår og spytt ble oppsamlet, og deretter sendes til et laboratorium for screening.

Effektivitet

Narkotika testing kits, i henhold til Food and Drug Administration (FDA), er følsomme for narkotika og nøyaktig. Disse forsøk er imidlertid ikke så nøyaktig som laboratorietester. I noen tilfeller kan enkelte matvarer og medisiner forårsake falske positiver samt falske negative for de som bruker narkotika testing kits, ifølge FDA.

Betraktninger

For maksimal nøyaktighet, antyder FDA forbrukerne kjøper eneste FDA-regulerte tester. En annen ting å vurdere er at vinduet for gjenkjenning for de fleste medikamenter er mindre enn 72 timer, ifølge American Academy of Pediatrics (AAP). AAP bemerker også at disse narkotika-testing kits kan lett omgås.