Digidexo.com

Hvordan bruke Ginger Tea å redusere kvalme

Hvordan bruke Ginger Tea å redusere kvalme


Noen medisinske tilstander har symptom på kvalme, som etterlater pasienten følelsen som om de kan kaste opp uten noen gang faktisk å kaste opp. Graviditet og noen mage virus er svært ofte ansvarlig for denne ubehagelige følelsen. Mens det er noen medisiner som kan hjelpe med kvalme, pasienter har også naturlige alternativer de kan forfølge. Ifølge University of Maryland Medical Center, har den gamle kinesiske brukt ingefær å gjenoppleve problemer i fordøyelsessystemet for mer enn 2000 år. Ingefær te er en tålelig alternativ til å bruke ren ingefær, noe som kan smake ganske bitter.

Bruksanvisning

•  Kok vann for å lage ingefær te. Den faktiske temperaturen på vannet har ingen betydning så lenge som den har nådd kokepunktet. Slå brenneren på komfyren ned for å putre vannet.

Skjær av to små biter av ingefær fra blings av ingefær rot og plassere dem inn i potten med kokende vann.

La ingefær rot brikkene til å putre i kokende vann i ca 15 minutter slik at ingefær siver ut i vannet.

Hell vannet gjennom en liten sil inn i kruset. Silen fjerner de større biter av ingefær rot. Ginger root har en bitter smak og mens det kan spises, noen mennesker foretrekker å ikke spise den.

Legg honning eller din foretrukne søtningsmiddel til te, hvis ønskelig, og rør det godt. En søtningsmiddel kan hjelpe maskere den bitre smaken av ingefær rot uten å endre dens virkninger.

Tips og advarsler

  • Enkelte butikker selger ingefær te, som kan brukes i stedet for å lage din egen.
  • Drikk te etter behov, enten for å forebygge kvalme eller å tone ned eksisterende kvalme.
  • For alvorlig kvalme, kan ingefær te ikke løse problemet helt, men kan redusere effekten.
  • Hvis du er allergisk mot ingefær eller honning, ikke bruk.