Digidexo.com

Hvordan bruke andre akne produkter med Tazorac

Tazorac er en aktuell krem ​​som brukes til å behandle ansikts akne. Består av en forbindelse i likhet med vitamin A, har det vist seg å redusere forekomsten av akne og for å forbedre teksturen av huden. Det er vanligvis brukt på ren, tørr hud, ofte i et tynt lag. Akne lider, men noen ganger finner ut at de må bruke Tazorac i forbindelse med andre akne produkter for å fjerne sin akne helt.

Bruksanvisning

•  Merk alle medisiner, aktuell eller på annen måte, at du er i dag.

Snakk med din lege eller hudlege. Han vil være i stand til å gi råd om det er trygt for deg å bruke Tazorac sammen med andre aktuelle akne medisiner. Sørg for å skrive ned noen spørsmål som du har før din avtale med legen din, slik at du ikke glemmer noe. Du ønsker kanskje å ta med en pute og penn for å gjøre notater.

Snakk med apoteket. Hun er spesialutdannet og derfor, i likhet med legen din, vil være i stand til å svare på eventuelle spørsmål du har om legemiddelinteraksjoner. Pass på at du la henne vite alle medisiner som du tar, slik at hun kan gi deg riktig informasjon.

Påfør de andre aktuelle kremer som du ønsker å bruke. Sørg for å lese advarsler, vier oppmerksomhet til noen informasjon om mulige legemiddelinteraksjoner. Følg instruksjonene for alle akne produkter nøye for å minimere potensiell misbruk eller interaksjoner.

Tips og advarsler

  • Vask hendene etter bruk noen aktuell akne medisiner, og ikke berøre øynene med hendene umiddelbart etter påføring av Tazorac.
  • Dersom du utvikler utslett eller annen allergisk reaksjon, må du kontakte legen din eller hudlege så snart som mulig. Dette kan tyde på en negativ interaksjon mellom Tazorac og den andre akne produkt som du brukte.