Digidexo.com

Naturlige måter å redusere porestørrelse

Naturlige måter å redusere porestørrelse


Alle har porer, men de ser større ut på noen enn andre. Årsakene utvidelse pore tendens til å variere, men kan omfatte genetikk, hudskader og ufullstendige rensing rutiner. Å ta godt vare på huden din kan bidra til å redusere og reversere forekomsten av forstørrede porer, men dette betyr ikke at du må investere i kostbare, noen ganger harde, kjemiske rensemidler. I stedet prøver noen naturlige metoder for å redusere størrelsen på porene.

Tomater og agurker

Tomater og agurk er mer enn bare velsmakende grønnsaker. Begge inneholder snerpende egenskaper, som betyr at de kan hjelpe stramme huden vev, redusere porestørrelsen i prosessen. Knuse opp kjøtt av enten en tomat eller agurk ved hjelp av en gaffel og en plate eller skjærebrett. Mashed Produktet kan brukes direkte på huden din, eller blandes med vanlig yoghurt for en glattere tekstur. Bruk den på ren, tørr hud, og la den sitte i 15 til 20 minutter. Vask blandingen av med en varm, våt vaskeklut. Gjenta denne prosessen minst en gang i uken, eller oftere ved behov.

Steam

Steam kan trekke olje og skitt fra porene, noe som hjelper dem til å vises mindre i størrelse. Hvis du ikke har tilgang til en badstue, kan du dampe ansiktet ditt hjemme uten problemer. Fyll en stor gryte med vann og bringe den til en byll. Sett et håndkle over hodet og legg ansiktet over potten. Får ikke noe nærmere varmen enn det som er behagelig for deg, og være forsiktig med å la håndkleet ta på overflaten av ovnen din. Holder seg på plass i 10 minutter. Gjenta denne prosessen minst to eller tre ganger hver uke.

Eksfoliere

Regelmessig eksfoliering kan bidra til å fjerne smuss og partikler som kan hindre porene og gjøre dem vises større i størrelse. Bruke ukokt havregryn som en naturlig exfoliate. Plasser en halv kopp med havregryn i en plast sandwich bag og legg posen på en hard og solid overflate, for eksempel en kjøkkenbenk eller bord. Bruk en kjevle for å knuse havregryn i mindre biter og hell havregryn i en liten bolle. Legg en spiseskje honning og bland det godt. Gni forsiktig havregryn og honning blandingen på ansiktet ditt, skrubbe i en sirkelbevegelse. Skyll den godt med kaldt vann. Gjenta denne prosessen så ofte som en gang i døgnet, men minst to ganger hver uke.