Digidexo.com

Spiselige planter som naturlig vokser i Indiana

Spiselige planter som naturlig vokser i Indiana


Den amerikanske landskapet er dekket med tusenvis av typer naturlig voksende planter, hvorav mange er spiselig. Hver stat og region i landet har flere arter av spiselige planter som er innfødt til det, fra den varme, fuktige sørstatene til de tørrere, kjøligere nordlige delstater. Indiana, Hoosier staten, er en av de nordlige statene. Sitt klima og terreng støtte en rekke ville spiselige planter.

Trær

Indiana har flere trær med spiselige deler. The Sugar Maple er ett eksempel, velkjent for sin ettertraktede sap brukes til å lage lønnesirup. Flere arter av hickory er også funnet i Indiana, inkludert Mockernut hickory, Bitternut hickory, shellbark hickory og Pecan, som har spiselig (men svært vanskelig å åpne) nøtter. The Black Walnut, som har en svært velsmakende nutmeat, er også funnet vill i Indiana. Dessuten er den amerikanske Bøk treet funnet i Indiana; sine nutmeats og unge stengler kan trygt spises.

Blomster og gress

Utover løvetann, som er spiselige og funnet på gressplener over hele landet, andre ville blomster og gress er spiselige i Indiana. I kål familien av planter, India sennep, felt sennep, og raps er spiselige og funnet i Indiana. Den sagt solsikke og felles solsikke har spiselige frø. Blant de spiselige gress i Indiana er det felles floghavre, vill bygg, villris og alfalfa.

Røtter og knoller

Visse blomster i Indiana har spiselige røtter (også knoller, jordstengler og liktorn). Sikori er en vanlig ugress hvis røtter kan stekes og jordet for å lage kaffe. Andre planter inkludere peanøtt, vill gulrot, amerikansk lotus, Atlantic Camas, felles cowparsnip, amerikansk pokeweed, sasaffras, havrerøtter og cattail. Vær forsiktig når du foraging for planter med spiselige røtter, som noen kan lett forveksles med giftige planter; for eksempel, ser den felles cowparsnip svært lik den vann hemlock, en dødelig giftig plante.

Bær og frukt

Til slutt, har Indiana flere spiselige ville bær og frukter. Blant de spiselige bær er det felles serviceberry, Øst Teaberry, svart Huckleberry, Oldfield bjørnebær, Baileys dewberry, amerikansk røde bringebær og amerikanske svarthyll. De ville frukter i Indiana inkluderer pawpaw, grønn hagtorn, amerikansk plomme, pin kirsebær, vanlig pære, amerikansk solbær og graybark drue.