Digidexo.com

Best Alternative metoder og Natural Medicines for leddgikt

Leddgikt kan være en smertefull og livsendrende tilstand. For mange, er den felles smerte forbundet med denne tilstanden ødeleggende. Mange konvensjonelle behandlingsmetoder og over-the-counter og reseptbelagte medisiner eksisterer for å bidra til å lindre leddgikt smerte. Men det er like mange alternative behandlingsmetoder og naturlige medisiner for å behandle leddgikt. Det er viktig å forstå alle de behandlingsmetoder som finnes før du velger hvilken som er best for deg.

Akupunktur

Akupunktur er en gammel kinesisk praksis som er utformet for smertelindring. Selv om det anses å være en utradisjonell medisinsk behandling, er fordelene med akupunktur anerkjent innenfor den konvensjonelle medisinske fellesskapet. Under akupunktur tynne nåler settes inn i ulike steder av kroppen. Nålene hjelpe frigjøre endorfiner, som igjen blokk smerte meldinger fra å nå hjernen.

Massasje

Regelmessig massasje kan være ganske nyttig når du trenger å lindre leddgikt smerte. Hva mer er, mange finner at regelmessig massasje bidrar til å øke deres mobilitet og bevegelsesutslag. Massasje hjelper løsne stive ledd og slappe av stive muskler; det kan fremme helbredelse fordi det oppmuntrer flyten av blod og oksygen til det berørte området.

Gurkemeie og Cayenne

Hvis over-the-counter anti-inflammatoriske legemidler bry magen, kan du prøve en naturlig anti-inflammatorisk som gurkemeie eller cayenne. Forskere ved Central Food Technological Research Institute i India og studier sponset av Nasjonalt Senter for komplementær og alternativ medisin har vist at disse to stoffene kan bidra til å redusere hevelse i leddene og redusere smerte. Gurkemeie hjelper også bistand i fordøyelsesprosessen. Andre naturlige anti-inflammatoriske medisiner for å prøve inkludere ananas, selleri og nesle.

Ginkgo

Ginkgo er et svært populært helse supplement for en rekke årsaker, men det blir brukt som en leddgikt behandling alternativ fordi det øker blodsirkulasjonen. Bedre sirkulasjon reduserer hevelser i ledd og lindrer leddgikt smerte.

Comfrey

Comfrey er en mindre kjent urt, men den har et bredt spekter av bruksområder. Comfrey kan anvendes for å behandle leddgikt naturligvis mange grunner. Først, det hjelper stimulere helbredelse i leddene med leddgikt skade. Imidlertid er det også en naturlig anti-inflammatorisk og det øker immunsystemet.

Glucosamine and chondroitin

Glucosamine and chondroitin selges ofte i kombinasjon, og de fungerer godt til å behandle leddgikt naturlig. Glukosamin bidrar til å bygge brusk i leddene som er skadet av leddgikt. Chondroitin øke mengden av væske i leddene, noe som gjør dem mer støtdempende.