Digidexo.com

Homøopatiske midler for perifer nevropati

Perifer neuropati oppstår når nerver i kroppens ekstremiteter --- vanligvis hender og føtter --- ikke klarer å sende riktige signaler til hjernen. Kroppen tolker svikt som prikking, nummenhet eller en prikkende følelse i de berørte av nevropati områder. Mens det er ingen sanne metoder --- medisinsk, homøopatisk eller på annen måte --- som vil kurere nevropati, er det homeopatiske behandlinger som kan hjelpe lindre symptomene på tilstanden.

Unn Root Cause

Perifer neuropati vanligvis er forårsaket av en underliggende tilstand. Ifølge National Institute of Spine og nevrologiske lidelser, kan dette dreie seg om fysiske skader på de berørte områdene, sykdommer som kreft, nyresykdom og diabetes, infeksjoner og autoimmune sykdommer, eller arvet genetiske avvik. Hvis nevropati er en følge av sykdom, søke å behandle sykdommen å minske smerter og nummenhet før eller i tillegg til å bruke homøopatiske midler.

Enkelt homøopatiske midler

Bestem dine symptomer for å avgjøre hvilken homeopatisk middel vil fungere for din nevropati opplevelse. For skyting smerter, prøv Aconitum for smerte i alle områder eller Belladonna hvis smertene er sentrert på hofter, rygg og lår. Brennende smerter kan behandles med Aconitum for generell smerte, Cantharsis for fotsålene, Fer Phos for skuldersmerter og Hypericum for føttene. Muskelkramper og spasmer kan lindres ved å ta Mag Phos og prikking i ekstremiteter kan behandles med Hypericum.

Blandede aktuelle behandlinger

Flere homøopatiske produkter er på markedet nå som gir behandling for perifer neuropati. Aktuelt geler og løsninger, for eksempel Neuragen, gi lindring fra nevropati symptomer, inkludert prikking, svie og smerter i hender og føtter. Ifølge en dobbel blind studie utført av Louisiana State University, 80 prosent av pasienter som lider av perifer neuropati så bedring etter å ha brukt en aktuell produkt.