Digidexo.com

Naturlig behandling for kronisk elveblest

Kronisk elveblest (urtikaria) plage opptil 20 prosent av vår befolkning på et eller annet tidspunkt. Kronisk elveblest krydres av grupper av røde ringer eller patcher hevelse opp på hvilken som helst del av kroppen din, og at varer mer enn seks uker. Elveblest kan være kløende, smertefullt og infisert (hvis du skraper dem). Kronisk elveblest er ikke en livstruende tilstand, selv om en avslapnings kan være svært ubehagelig og pinlig. Det er et utvalg av kroniske hive behandlinger som er naturlig og effektiv.

Kroniske Hive Årsaker

Før du administrere en kronisk bikube behandling, er det viktig å forstå hvorfor kronisk elveblest forekomme. Kronisk elveblest er ofte forbundet med noen form for allergi stammer fra maten du har spist, en plante du har berørt, stoff vaskemidler, såper, deodoranter, bakterier eller sopp.

Kronisk elveblest kan også skje uten noen åpenbar grunn. Stress, ekstrem varme og kalde årstider, overdreven svette og selv vann er kroniske hive årsaker.

Prøv å gjøre en beslutning om hva som forårsaker din breakouts. Dette er et viktig pre-trinn i kronisk hive behandling og er kritisk for din kronisk hive behandling skal være vellykket. Lag en liste over ting du har vært utsatt for som kan være årsaken din breakouts sammen med en journal detaljering dine kroniske hive episoder.

Naturlige Kroniske Hive Behandlinger

Besøk din primære omsorg lege for å fastslå årsaken til elveblest selv om dette kan ende opp med noe som gir lite tilleggsinformasjon. Har legen din anbefale en allergolog. En allergolog vil sette deg gjennom en kort hudtest for å avgjøre om du er allergisk mot matvarer, sporer, pollen og andre allergener.

Din lege eller allergolog kan også foreslå et antihistamin eller steroid for å lindre symptomene. Noen mennesker ikke tåler antihistaminer eller steroider godt, og det er derfor en naturlig kronisk bikube behandling er nødvendig.

Så snart huden din blir hovne og smertefull fra elveblest --- eller når du først legger merke til det er et problem --- bruke en kald komprimere eller is til området for å lindre hevelse, kløe og smerte. Påfør is, men ikke lenger enn 10 til 15 minutter om gangen.

Etter å ha fjernet den kalde omslag, suge en bomullsdott i Calamine lotion --- finnes på noen lokale matbutikk --- og bearbeid på hive dekket områder til huden har absorbert all lotion. Dette vil også bekjempe kløe, hevelse og smerte og bør ha en langvarig effekt.

Roter is og Calamine lotion som trengs i 10 til 15 minutters intervaller. Ikke klø på elveblest da dette vil virke mot sin hensikt til kronisk hive behandling.