Digidexo.com

Hvordan Plasser en Foot neuroma Pad

Hvordan Plasser en Foot neuroma Pad


Ifølge Mayo Clinic, er en neuroma en vekst på noncancerous nervevev som former i ulike deler av kroppen din. Mortons neuroma oppstår i foten. Ifølge MayoClinic.com, er Mortons neuroma ofte sett mellom tredje og fjerde tå. Du kan oppleve en brennende smerte i ballen av foten eller stikkende eller nummen tær. Ett alternativ for behandling er en fot neuroma pad.

Bruksanvisning

•  Gå til legen din. Ifølge MayoClinic.com, kanskje ved hjelp av en fot neuroma pad minske trykket på grodd nerve som forårsaker du ubehag. Siden føtter varierer i form, er det viktig å gå til legen din for å finne ut om du har behov for en skreddersydd fot neuroma pad. Legen din vil vise deg hvordan du plasserer puten i tilfelle en tilpasset foten neuroma pad er nødvendig.

Gjør det selv. Legen din kan fortelle deg å kjøpe en over-the-counter foten neuroma pad, ofte referert til som en "metatarsal pad." MayoClinic.com sier at du bare plassere foten neuroma pad under neuroma (berørte området). Du kan bruke sko og sokker med en fot neuroma pad.

Følge foten pad. Hvis foten neuroma pad skal plasseres direkte i skoen, sette skoen på, og presisere en del av din indre skoen neuroma hviler på. Fjern skoen. Fjerne duken fra den klebrige delen av puten. Plasser puten på innsiden av skoen på ønsket område og trykk hardt ned for å sikre vedheft.

Plasser basert på design. Det er noen fot pads som kommer med et band som glipper over en tå for å holde den på plass; noen som er selvklebende og holder seg til foten din; og de som holder seg til skoen. Følg alltid instruksjonene oppført på produktlitteraturen. For eksempel hvis du bruker en selvklebende puten som fester seg til huden din, fjerner puten fra papir backing. Finn riktig område ved å holde puten bort fra huden din under din tredje og fjerde tå (stortåen å være den første tå, og pinky tå blir den femte). Ta foten neuroma pad rett tilbake til du kommer til området like bak ballen av foten din. Påfør foten neuroma pad til denne posisjonen ved å trykke på puten mot huden til den er skikkelig på plass. Hvis foten din neuroma pad har et band, bare skyver den utpekte tå (vanligvis den andre eller tredje) gjennom båndet, slik at puten hviler under foten.

Les instruksjonene. På grunn av den store variasjonen av foten neuroma pads, er en universell måte å plassere en fot neuroma pad for å plassere den rett under området for ubehag. For nærmere detaljer, se instruksjonene på etiketten av foten neuroma pad.

Tips og advarsler

  • Alltid gå til en lege hvis du er bekymret for smerter i foten, eller hvis foten din neuroma pad er ikke å gi lindring du søker.