Digidexo.com

Fast Vekttap etter graviditet

Under svangerskapet, har en kvinne endelig samfunnets velsignelse til å spise mye, vanligvis en luksus nytes bare av menn. Så det er ikke overraskende at noen kvinner har en tendens til å overdrive det ved å følge det gamle ordtaket, "spise for to", stapper så mange kalorier inn hver dag som mulig. Mens det er sant at en gravid kvinne må opp i vekt for å ha en sunn baby, i realiteten bare trenger hun en ekstra 300 kalorier per dag i løpet av svangerskapet. Følgelig er den første regelen for rask postnatal vekttap å holde seg innenfor den anbefalte vektøkning på 25-35 pounds.

Amming

Ikke bare er amming det beste valget for babyens helse er det også en av de mest effektive hjelpemidler i å hjelpe deg å miste at babyen vekt. Faktisk er en av grunnene til at kroppen setter på pounds under svangerskapet for å gi caloric energien som trengs for å amme barnet ditt, noe som kan ta opptil 500 kalorier per dag.

Trening

Hvis legen gir deg grønt lys til å trene under svangerskapet, kan dette bidra til å holde vektøkning under kontroll og vil også gjøre å miste vekt etter graviditet enklere. Noe så enkelt som en 30-minutters spasertur eller en prenatal yoga klasse flere ganger i uken vil lønne seg i det lange løp.

Seks uker etter en vaginal fødsel og åtte uker etter en C-delen, kan du begynne å trene igjen. Start sakte og gradvis arbeide opp til 30 minutter med lav-effekt trening. Turgåing er stor, spesielt fordi du kan ta med babyen sammen i vognen. Noen postnatal yoga klasser er også baby-vennlig.

Du kan også gjøre en rekke yoga strekninger og styrkeøvelser i den komforten av ditt eget hjem, mens babyen klokker (eller sover). Sjekk ditt lokale bibliotek for bøker og videoer på spesialiserte hjemme-øvelser for nye moms. Ikke sky styrke øvelser i favør av kardiovaskulær trening. Bygge muskelmasse er avgjørende i å øke stoffskiftet, noe som vil resultere i varig vekttap. En kombinasjon av kondisjonstrening og styrketrening vil gi de raskeste resultatene.

Som en ekstra fordel, vil trening også bidra til å minimere fødselsdepresjon.

Diett

Hvis du ammer, må du vurdere barnets ernæringsmessige behov før ditt eget ønske om å gå ned i vekt. Dette er ikke tiden for å krasje dietter. I stedet fokusere på å spise en rekke fargerike frukter og grønnsaker, hele korn, magre proteiner og sunt fett. Dette vil tjene både deg og babyen din godt.

En lege eller ernæringsfysiolog kan hjelpe deg til å bestemme minste caloric krav under denne viktige tiden i babyens utvikling, samt anbefale en postnatal vitamin for å sikre at du møte alle dine daglige behov for vitaminer og mineraler.

Positive Thinking

Fremfor alt, ikke miste håpet. Det tok deg ni måneder å sette vekt på; det kommer til å ta litt tid å miste det. "Fast" vekttap etter graviditet bør ikke være for rask, eller annet du risikere at du og (hvis du ammer) babyens helse. En positiv holdning og utholdenhet er viktig i reisen tilbake til pre-graviditet form.