Digidexo.com

Vegan tørrmelk Alternativ

Vegan tørrmelk Alternativ


Folk som har dietter begrense forbruket av animalske produkter har mange alternativer når vi leter etter mat substitutter. For eksempel kan tørr, meieribaserte melk erstattes med pulveriserte former av soya, ris, potet og kokosnøttmelk. Disse alternative pulver er svært allsidig i sitt bruk og kan gi kalsium og andre viktige næringsstoffer.

Soy Milk Powder

Soyamelk er et mye brukt ikke-meieri alternativ til kumelk. En 8 oz. servering av soya melk inneholder 140 kalorier, 10 gram protein, 1,8 milligram jern og 80 milligram kalsium. Soyamelk er også en kilde til isoflavoner, som kan bidra til å forhindre eller lindre hjertesykdommer, beinproblemer, menopause symptomer og noen former for kreft. Tørr soyamelk pulver kan kombineres med vann for å lage flytende soyamelk, eller benyttes på samme måte som tørrmelk. Pulveret bør holdes forseglet i kjøleskap eller fryser.

Rice Milk Powder

Rice melkepulver er veganer tørrmelk erstatning som også er et godt valg for personer med visse intoleranse og matallergier. Rismelk mangler meieri, soya, laktose og gluten. Den har et høyt karbohydratinnhold og kun 1 gram protein, så ris melkepulver kan ikke være det beste alternativet hvis du prøver å øke proteininntaket eller redusere karbohydrat forbruk. Forsterkede versjoner av ris melkepulver kan inneholde kalsium, B-vitaminer, magnesium, jern og andre mineraler. Du kan erstatte like deler ris melkepulver for tørrmelkpulver når du forbereder oppskrifter.

Coconut Milk Powder

Kokosmelk pulver er en rikere alternativ for de som søker alternativer til å tørke melk. Det er tyngre og har et høyere fettinnhold enn de fleste andre typer av pulverisert melk. Kokosmelk pulver kan inneholde opp til 70 prosent oljeinnhold, og noen merker kan inneholde skadelige natriumkaseinat. Kokosmelk er rikdom gjør den egnet for å forberede tunge creamers eller andre svært konsentrerte mikser. Prøv å redusere fett i oppskriftene dine hvis du bake med kokosmelk pulver. Ellers kan de bakevarer slå ut mye tyngre enn du kanskje har tenkt.

Potato Milk Powder

Potet melkepulver er et noe sjeldent alternativ til andre typer av tørrmelk. Det mangler noen soya komponenter, og så er en levedyktig alternativ for folk som ønsker en tørrmelk som er både meieri-fri og soya-free. Potet melkepulver kan finnes i en original, melkeaktig smak samt i en sjokolade smak, noe som gjør det en velsmakende og interessant valg for å lage flytende eller lage retter. Potet melkepulver er lettest å finne på nettet og i noen naturlige matbutikker.