Digidexo.com

Hvordan identifisere Sikker Plastflasker

Hvordan identifisere Sikker Plastflasker


Plastflasker er laget av polykarbonat, som inneholder bisfenol A, også kjent som BPA, som en av de viktigste bestanddeler. Ifølge DEA Health and Fitness Association, har National Toxicology Program identifisert BPA som en mulig giftstoff som kan lekke ut i væsker som finnes i plastflasker. Dette er en bekymring for voksne, så vel som for spedbarn og småbarn som drikker ut av tåteflasker. Men det finnes måter å identifisere trygge plastflasker.

Bruksanvisning

Les emballasjen for alle plastflasker som du kjøper, og se etter ordene "BPA-free."

Snu alle nye og brukte vannflasker, slik at du kan se nederst lett. Se etter en liten, trekantet form som inneholder et tall i midten. Hvis tallet er tre, seks eller syv, unngå dem, som de utgjør den største helserisikoen for å slippe BPA inn i væsken.

Se alltid etter tallene en, to, fire eller fem, som er de minst giftige plast og de ​​tryggeste de å bruke.

Tips og advarsler

  • Plastic nummerert man er trygg når kjøpt ny, for eksempel en brusflaske. De bør imidlertid ikke brukes på nytt etter inntak av væske, som gjenbruk øker giftige risiko.
  • Hvis du eier en plastflaske som er en av de dårlige varianter, kaste den i søpla, eller resirkulere den. Ikke legg den i en brann å brenne, siden dette frigjør giftstoffer i luften, som kan inhaleres.