Digidexo.com

Hjem rettsmidler for cellulitt behandling

Cellulitter er fett innskudd som ser fordypninger på rumpe, hofter, lår og noen ganger overarmer og knær. Cellulitt kan være forårsaket av mangel på elastisitet i hud fra skader på dermis og epidermis. Det er naturlig hjemme rettsmidler som lett kan brukes til å forbedre cellulitter.

Kaffe

Mange produkter for cellulitt inneholder koffein. Koffein fører til fettcellene til å brenne sine egne fettlagre som resulterer i reduksjon av cellulitter. Du kan bruke koffeinholdige kaffe som et hjem middel for å behandle cellulitter. Ta litt pulverkaffe i en varm dusj. Gni kaffegrut på cellulitter med sirkulære bevegelser og skyll. Du kan også kombinere kaffegrut med et par spiseskjeer olivenolje. Massere lim hvor som helst du har cellulitter. Sørg for at du skyller hvis av grundig.

Toksiner

Giftstoffer fra bearbeidet mat, kjemikalier, kan miljøet og røyking bygger opp rundt fettcellene i kroppen din og forårsake cellulitter. Dette kan behandles ved å avgifte cellene dine et par ganger i året. Det er best å velge en type detox program som renser ut fordøyelses, sirkulasjons- og lymfesystemet, som kan starte deg på veien til å eliminere cellulitt. Drikk mye vann for å få giftstoffer ut av kroppen din raskere. Detoxing vil ikke helt bli kvitt cellulitter, men det vil forbedre den.

Trening

Trening er et hjem rettsmiddel som kan forbedre cellulitter. Det øker blodgjennomstrømningen eller blodsirkulasjonen slik at cellulitter ikke vil bygge opp så mye. Du trenger et treningsprogram som er rettet mot de viktigste områdene hvor cellulite vanligvis vises og svinger fett lommer i en muskel. Det anbefales å bruke lette vekter fordi styrketrening fører til at kroppen til å forbrenne fett. Knebøy er en utmerket øvelse for cellulitter på rumpe. Side lunges, foran lunges og gang lunges kan arbeide lår, rumpe og andre muskler i bena.