Digidexo.com

Hva kan Comfrey Oil brukes til?

Comfrey er en flerårig urt urfolk til Europa, men nå vokser gjennom tempererte soner av USA. Det er kjent av mange navn og har mange medisinske bruksområder.

Identifikasjon av Comfrey

Comfrey nyter rik, dyp jord. Den vokser opp til fire meter høy og har svært dype røtter. Stilkene og bladene er dekket med fine hår som gir anlegget en stikkende utseende.

Hvordan lage Oil

Bladene og røttene av planten blir brukt i medisinske anvendelser. For å gjøre comfrey olje, legg bladene eller røttene i en krukke, dekk med varm olje, og bratt mellom tjuefire timer og seks uker.

Knall og fall

Comfrey er mest kjent for sine bein-bøtte kvaliteter; faktisk, er det også kjent som boneknit. En liten mengde comfrey olje forsiktig massert over en skade har helbredende egenskaper.

Hudproblemer

Comfrey olje er også ofte brukt som en salve for hudproblemer. Bivoks tilsettes til oljen for å gjøre en salve, som deretter kan brukes for å lindre eller behandle grov hud bleieutslett.

Andre bruksområder

Comfrey har smertestillende egenskaper. Oljen kan brukes til å behandle sår leddene fra degenerative sykdommer som leddgikt og revmatisme.