Digidexo.com

Bivirkninger av Double Dosering Singulair

Singulair er en av de mest populære foreskrevne behandling for astma og allergier på markedet i dag. Mens millioner av mennesker bruker Singulair og bruker ikke mer enn foreskrevet dose, noen føler behov for å "dobbel dose". Merck & Company, skaperne av Singulair, anbefaler på det sterkeste mot å gjøre dette fordi de bivirkninger og risiko kan være ganske alvorlig.

Hyperaktivitet

Noen mennesker som har "dobbel dosert" på deres Singulair har rapportert opplever hyperaktivitet. Dette er den mest vanlige, og de mildeste, av bivirkningene.

Magekramper

Magekramper er allerede oppført som en bivirkning av å ta Singulair. Tar mer enn foreskrevet dose vil bare forverre disse kramper, forårsaker sterke smerter.

Svimmelhet

Mange tilfeller av Singulair overdose inkluderer rapporter om svimmelhet fra rusmidler i samspill med personens biologi. I sjeldne tilfeller har noen individer bli bevisstløs.

Kvalme

Kvalme, mye som magekramper, allerede er oppført som en bivirkning av å ta Singulair. Ved å øke doseringen, øker du sjansen for å bli kvalm eller oppkast.

Uslokkelig tørst

Nesten alle rapporter om Singulair dosering inkluderer rapporter om den lidende å drikke mye væske på grunn av munntørrhet.