Digidexo.com

Hot Pepper Burn Relief

Chilipepper, eller capsicums, inneholder et alkaloid som heter capsaicin, som er det som gjør chili peppers varmt. Det er ikke uvanlig for folk å lide av mindre brannskader etter å berøre frøene og innsiden av en hot pepper. Som sådan bør forholdsregler tas ved håndtering av chili peppers. Hvis du forbereder mange av dem på en gang, bruke engangsgummihansker og kast hanskene etter bruk. Også, vaske hendene etter håndtering paprikaen selv om du hadde på seg hansker. I tilfelle et brannsår, kan noen remedier lindre irritasjon.

Vask hendene

Vask hendene med oppvaskmiddel for å fjerne capsaicin og suge hendene i iskaldt vann for å berolige brannskader. Alternativt kan du suge hendene i melk, fløte eller cottage cheese for å lindre den brennende følelsen. Etter bløtlegging, bruke en fuktighetskrem eller olje til de berørte områdene til å holde huden fra å bli slit mens brann helbreder.

Husk å holde hender og fingre vekk fra øynene dine i løpet av denne tiden, som noen rest capsaicin kan brenne dem også, forårsaker svie.

Acid Behandlinger

Juice fra en nyklipt sitron kan også kvitte huden av capsaicin og bidra til å fremme helbredelse. Syren fra tomater virker like bra. Spe tomat papirmasse i varmt vann og matolje og bruke som en suge. Du bør suge hendene opp til en time i avslapnings alternativer for å behandle brannskader. Honning har også vært kjent for å lindre den brennende følelsen, så gjelder det rikelig på de berørte områdene.

Pain Killers

For å redusere smerte mens behandling av brannskader, ta en over-the-counter smertestillende. Anvende en salve med aloe eller hydrokortison kan også fremme raskere helbredelse. Gjenta avslapningsmetoder som nødvendig til de brenner avta. Hvis det brenner vedvarer eller blir verre, bør du oppsøke lege.