Digidexo.com

Hvordan bruke One Touch Ultra Diabetes teststrimler

Ved hjelp av One Touch Ultra Diabetes tester strips for å sjekke blodsukkernivået er en enkel prosess. Strimlene er enkle å bruke og du kan ha blodsukkerresultatene i løpet av sekunder. Du må ha en glukosemåler og en finger blodprøvetaker for å utføre testen. De testing strimler varierer i pris, og kan kjøpes i små eller store mengder. One Touch Ultra Diabetes teststrimler kan brukes med nesten alle varianter av One Touch glukose skjermer.

Hvordan bruke One Touch Ultra Diabetes teststrimler

Sett teststrimmelen inn i glukose meter. Innsett enden av teststripen (delen med de to metalliske strimler) inn i testporten, eller hullet på spissen av glukosemåleren, med forsiden opp.

Slå på blodsukkermåleren på. Sjekk at kodenummeret for stripe matcher koden på måleren. Hvis den ikke gjør det, må du kode på maskinen igjen.

Prikk deg selv med fingeren blodprøvetakeren. Kontroller at dybdeinnstillingen er riktig for deg; for lav for en innstilling vil ikke trekke en tilstrekkelig mengde blod og for høy for en innstilling er smertefullt. Vær også oppmerksom på at nerveender i fingrene er mest sensitive i tuppene. Lancing siden av fingeren er ikke så vondt.

Klem rundt området du stakk hull å produsere en dråpe blod. Hvis du ikke produsere en tilstrekkelig blodprøve, holder hånden ned og klem forsiktig, ved hjelp av tommelen og pekefingeren.

Trykk på bloddråpen til testing stripe. Hold til lite vindu (på kanten av teststrimmelen) er full. Vente på resultatene dine skal vises på måleren displayet.

Hint

  • Bruk ikke teststrimler etter utløpsdatoen.