Digidexo.com

God diett for å redusere triglyserider

Overflødige kalorier som ikke brukes av kroppen blir omdannet til triglyserider, en type fett, og lagres i fettcellene. Når kroppen trenger energi, er triglyserider brukt, men hvis du har mer kaloritilførsel enn kroppen kan bruke, vil nivået av triglyserider går opp. Høye triglyserider kan øke risikoen for hjertesykdom, hjerneslag, aterosklerose (åreforkalkning) og blodkarkomplikasjoner. En lipidprofil kan avsløre triglyseridnivåer (inkluderer kolesterolmålinger, også). Noen leser over 150 mg / dL signaler om at du er i faresonen. Imidlertid kan et godt kosthold plan senke triglyserider.

Monitor Karbohydrater Intake

Ikke alle karbohydrater er dårlig for kroppen, men karbohydrater rik på sukker, stivelse og raffinert korn er næringsfattig og full av tomt (ikke gunstig for kroppen) kalorier. Ifølge Mayo Clinic, kan disse enkle karbohydrater forårsake en plutselig økning i insulinproduksjon, som i sin tur kan øke triglyserider i kroppen.

Brød, pasta, muffins, desserter og søte snacks laget av hvitt mel og raffinert sukker kan smake godt, men de er ikke hjerte-vennlig. I stedet velger hele korn alternativer og snacks laget med redusert sukker. Frukt og rå grønnsaker utgjør hoveddelen med færre kalorier. Matvarer rike på resistent stivelse (en type kostfiber som tar lengre tid å brenne) er en annen måte å tilfredsstille karbohydrat cravings mens høster helsemessige fordeler også. En studie utført ved Ohihiro universitetet viste at resistent stivelse betydelig redusert kolesterol og triglyseridnivåer. Gode ​​kilder til resistent stivelse inkluderer frest korn, mais, potet, grønn banan og marinen bønner.

Eliminer Trans Fat

Bearbeidet mat og kommersielt bakevarer kan gjøre enkle og praktiske mat alternativer, men de er lastet med mettet og trans fett, en sikker måte å skaffe triglyserider i kroppen din. Les etiketter; noe som inkluderer delvis hydrogenert olje har transfett. En god måte å holde orden på fett kaloriinntaket er å lage dine egne måltider. Lage dine egne måltider gjør at du kan kutte ut usunt fett. Sats på magert kjøtt som kylling, kalkun og fisk. Krydre dem med din favoritt lav-fett krydder. Krydder og urter har ikke fett. Å spise salater med måltidet kan ytterligere redusere unødvendig kaloriinntak som grønnsaker (du kan inkludere frukt også) er lav i fettinnhold og høy i fiber og fytokjemikalier.

Øk Sunt fett

Enumettet og flerumettet fett er sunt klassifisering av fett. Spesielt omega-3 fettsyrer (flerumettet fett) finnes i fet fisk som makrell, ørret, sild, sardiner, tunfisk og laks, bidra til å redusere kolesterol og triglyserider. Spis minst 2-3 porsjoner fisk hver uke.

Erstatte mettet fett i ditt kosthold med sunne oljer som olivenolje, safflower olje og rapsolje. Høy i enumettet fett, hjelper de til å senke dårlige kolesterolet og triglyserider. Nøtter, frø, avokado og peanøttsmør faller i denne kategorien også.

Redusere alkoholforbruket

Ifølge reducetriglycerides.com, forskere funnet ut at alkohol ikke bare legge kalorier i kostholdet ditt, kan det svekke kroppens evne til å forbrenne fett, og dermed øke triglyserider i blodet ditt. I stedet erstatte alkohol med rødvin (i moderate mengder). Resveratrol, en potent antioksidant som finnes i rødvin, holder kolesterol og triglyserider fra forming plakk på arterier, redusere kardiovaskulær risiko.